linkedinRoderik Klarenbeek

De jongste zoon van Jacques Klarenbeek en trotse vader van Matthijs en Frederique. Reeds 15 jaar actief in de makelaardij. Hij is tevens beŽdigd als makelaar-taxateur. Na voltooiing van zijn studie in Eindhoven is hij begonnen als bedrijfsmakelaar. Gedurende een periode van vijf jaar is hij werkzaam geweest in Amsterdam bij ťťn van de grootste internationale bedrijfsmakelaars. Zijn specialisme was hierbij de winkelmakelaardij. Inmiddels is Roderik eigenaar van het makelaarskantoor G. Kok. Roderik staat bekend om zijn hedendaagse aanpak en zijn 100% inzet. Met regelmaat heeft hij bezichtigingen op zaterdag en vaak ook in de avond spreekt hij met cliŽnten af. Samen met zijn collega MariŽl de Reus is hij, naast taxateur, verantwoordelijk voor aan- en verkoop van de woningen. In zijn vrije tijd geniet hij vooral van zijn gezin. De dierentuin Blijdorp en ook het Scheveningse strand zijn favoriete plekken om met het gezin te ontspannen.


linkedinMariŽl de Reus

De jongste medewerker van het team G. Kok. MariŽl is in het bezit van het makelaardiploma. Tevens heeft zij haar rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit voltooid. In 2013 heeft MariŽl ook haar proeve van bekwaamheid met succes voltooid. Sinds 2014 is MariŽl lid van de NVM en mag zij zich vanaf nu beŽdigd makelaar-taxateur noemen. Zij is geboren in Hillegersberg en thans wonende in woonwijk Blijdorp. MariŽl heeft met haar enthousiasme en nuchterheid al vele opdrachtgevers succesvol geadviseerd. Als ťťn van de weinige vrouwelijke makelaars in Rotterdam zorgt MariŽl voor een verfrissende bijdrage in de Rotterdamse makelaardij. Met de kennis van haar voltooide rechtenstudie is zij bij ons kantoor verantwoordelijk voor de controle van alle documenten, ook de controle van alle notariŽle stukken vallen hieronder. In haar vrije tijd geniet MariŽl graag van de diverse mogelijkheden die Rotterdam haar biedt. Een rondleiding door de Kunsthal, een ontmoeting met vriendinnen in het Vroesenpark of een lunch bij Hotel New York, etc.


Jacques Klarenbeek

Al meer dan 50 jaar werkzaam als makelaar-taxateur, inmiddels senior-lid van de NVM. Geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Hillegersberg. Sinds zijn pensionering, ondersteunt hij het team ťťn dag per week met zijn expertise. Met zijn jarenlange ervaring is geen woning hem onbekend in Rotterdam. Daarnaast geldt dat vele opdrachtgevers al diverse malen zeer succesvol door hem zijn begeleid en ons graag steeds weer opnieuw inschakelen. Met enige regelmaat helpen wij nu inmiddels de kinderen van voormalige opdrachtgevers bij het vinden of verkopen van een woning. In zijn vrije tijd staat hij graag op een golfbaan of gaat hij op stap met zijn kleinkinderen.


Sylvia van der Sar

Sylvia werkt fulltime. Ze woont al jaren in Hillegersberg. Een groot gedeelte van haar jeugd heeft zij gewoond in ťťn van de molens in het Lage Bergse Bos. Sylvia heeft ruim 30 jaar werkervaring op administratief gebied waarvan de laatste 12,5 jaar bij ons op kantoor. Ze beheert niet alleen alle agenda's van de makelaars, maar is tevens verantwoordelijk voor het administratieve beheer van uw dossier. Sylvia informeert u onder andere wanneer nieuwe bezichtigingen zijn gepland, maakt de koopaktes op en zorgt ervoor dat alle presentaties up-to-date zijn. Voor al uw vragen met betrekking tot uw woning op Funda kunt u bij haar terecht. Ze loopt graag in het Lage Bergse Bos met haar hond Arie. Tijdens de lunch maakt zij altijd even een wandeling met Arie. Daarnaast is zij een fanatiek lezer. De nieuwste boeken zijn vaak al snel door haar gelezen.


Jolanda van der Weijden

Jolanda is al bijna 25 jaar werkzaam bij ons kantoor. Zij heeft vele jaren samengewerkt met Jacques Klarenbeek. Zij hebben dan ook heel veel meegemaakt en er worden regelmatig leuke anekdotes verteld. Zij woont al jaren met haar gezin met veel plezier in Bergschenhoek. Jolanda werkt op maandag en donderdag. Zij is onder andere verantwoordelijk voor het organiseren en het beheer van de taxaties. Daarnaast is zij, dankzij haar lange historie binnen het kantoor, bekend met al onze voormalige opdrachtgevers en de bijbehorende woningen. In onderling overleg met Sylvia draagt zij zorg voor de administratie. Haar werk bij ons op kantoor combineert Jolanda met haar gezin. Met twee actieve zonen organiseert zij ook thuis een drukke agenda.


Iris van Britsem

Sinds de zomer van 2014 is Iris werkzaam bij ons kantoor. Hiervoor heeft zij ruim 5 jaar gewerkt bij een collega makelaarskantoor in Schiebroek. Zij is begonnen ter vervanging van MariŽl tijdens haar zwangerschapsverlof. Vervolgens is Iris bij het team gebleven. Vanaf maandagmiddag tot en met donderdagmiddag tussen 12.00 uur tot 17.30 uur is Iris bereikbaar op ons kantoor. Iris voert zowel bezichtigingen van de woningen in verkoop uit alsmede assisteert zij bij diverse administratieve werkzaamheden op kantoor. Iris woont met haar gezin al vele jaren in Hillegersberg. Samen met haar echtgenoot zijn zij de trotse eigenaren van Cafť 't Viaduct aan de Bergweg in Rotterdam-Hillegersberg.


De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM)

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, zijnde de grootste Nederlandse brancheorganisatie op het gebied van makelaardij en management van onroerende goederen. Via de NVM nemen wij jaarlijks deel aan diverse (verplichte) trainingen zodat we continue bekend zijn en blijven met alle nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Tevens zorgt ons lidmaatschap ervoor dat uw woning bovenaan wordt getoond op Funda. Met onze deelname aan de NVM zijn wij gebonden aan de erecode welke aan onze opdrachtgevers een garantie geeft op het gebied van vakbekwaamheid. Hiermee is ook onze onafhankelijkheid voor u gegarandeerd.

De Rotterdamse Vereniging van Makelaars (RVM)

Daarnaast zijn wij lid van de Rotterdamse Vereniging van Makelaars, zijnde een initiatief van zeven Rotterdamse makelaarskantoren. De deelnemende kantoren zijn met name actief aan de noordkant van de Maas. De grote lokale bekendheid, de jarenlange ervaring in de regio en de full service dienstverlening zijn belangrijke kenmerken van de leden. Roderik is vanaf de oprichting in 2008 tot op heden de voorzitter van de vereniging. De deelnemende kantoren zijn verantwoordelijk voor circa 95% van alle transacties in Hillegersberg en Kralingen.

Het werkgebied

Onze kerntaken zijn voornamelijk het vertegenwoordigen en begeleiden van particuliere opdrachtgevers bij koop en verkoop van woningen en het taxeren van onroerend goed in Rotterdam. Het werkgebied strekt zich uit over de volledige noordzijde van Rotterdam, inclusief Lansingerland. Ook de bemiddeling bij kleinschalige bedrijfsruimte (MKB-niveau) behoort tot onze dienstverlening. Met name in de wijken Hillegersberg, Schiebroek, Ommoord en Blijdorp, Liskwartier en Bergpolder zijn wij sterk vertegenwoordigd. Niettemin zijn we buiten deze wijken met enige regelmaat zeer succesvol.