Een koper van een woning, een verkoper van een woning, een geldverstrekker, een verzekeraar, de overheid en de belastingdienst vragen zich vaak af wat een woning waard is. Een taxateur kan daar een objectief antwoord op geven, door middel van een taxatie van de betreffende onroerende zaak.
vasgoedCert De makelaars van ons kantoor zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) alsmede ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert als Register makelaar-taxateur (RMT).

De taxatie verslaan wij in een compleet en uitgebreid taxatierapport, waarmee u uw verdere zaken kunt regelen. Bij spoedgevallen kunnen wij op zeer korte termijn een taxatie uitvoeren en met medewerking van alle betrokken partijen binnen vijf werkdagen een taxatierapport leveren. Mede dankzij de jaarlijkse verplichte educatie voldoet ons taxatierapport aan alle (nieuwste) eisen van alle grote geldverstrekkende organisaties.

Aanvullend kunnen wij ook volgens de normering van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) de woning taxeren. Klik hier om de opdracht voor taxatie bij het NWWI in te voeren. nwwi
Wij zullen dan direct starten met het verwerken van uw taxatieopdracht. Het is natuurlijk
ook mogelijk om via uw hypotheekverstrekker aan ons de opdracht tot taxatie bij het NWWI te verlenen.
U kunt hiervoor uw hypotheekadviseur raadplegen.