Bladeren door woningen

RotterdamWinterheide 7

Ommoord3069 LK

Koopsom € 350.000 k.k.

Omschrijving

Winterheide 7 te Rotterdam - Ommoord

Omgeven in het groen en zeer rustig gelegen keurig nette eengezinswoning met een achtertuin op het Zuidwesten. De woning ligt aan de voorzijde aan een singel en heeft hierdoor zowel aan voor- als achterzijde een fraai uitzicht.

De recreatiegebieden van oa. de Rotte, de Zevenhuizerplas en het Hoge Bergse Bos liggen "om de hoek". Ook winkelcentrum Hesseplaats, met metrostation, is zeer nabij gelegen. Het regionale winkelcentrum Alexandrium met NS station Rotterdam-Alexander is op nog geen 10 minuten fietsafstand. Ook de snelwegen rondom Rotterdam zijn snel en eenvoudig bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse scholen alsmede sportverenigingen (= onder andere voetbalvereniging Xerxes).

De woning is door de huidige eigenaren keurig en goed onderhouden met onder andere dubbel glas, zonnepanelen en het Schrijver ventilatie systeem. De woning is gelegen op EIGEN GROND. De woonoppervlakte bedraagt 128 m2.

Indeling:Begane grond:


entree, ruime hal met meterkast en praktische extra vaste kast. Half open keuken aan de voorzijde. De keuken in L-opstelling is onder andere voorzien van 4pits inductiekookplaat en koelkast. Aan de voorzijde, grenzend aan de keuken, is eveneens de (inpandige) berging. Deze berging met extra vliering is ook direct vanaf de straatzijde toegankelijk en biedt praktische extra bergruimte. De trap naar de 1e verdieping is een separate hal aansluitend aan de woonkamer. Hier bevindt zich ook de toegang tot het moderne toilet.

1e verdieping:


centrale overloop. Moderne en royale badkamer aan de voorzijde welke voorzien is van ruime (instap)douche, tweede toilet en wastafel. In totaal 3 slaapkamers waarvan 2 aan de achterzijde zijn gelegen. Een van de slaapkamers aan de achterzijde is voorzien van vaste kasten.

zolder:
ruime centrale overloop met open verdieping naar de 4e slaapkamer met Velux dakraam. De mogelijkheid bestaat om deze slaapkamer af te sluiten van de centrale overloop en wellicht ook nog te splitsen in 2 slaapkamers. Aan de voorzijde is een separate wasruimte met de aansluitingen voor wasmachine en droger alsmede de opstelling van de cv. ketel en de omvormer van de zonnepanelen. Aan de achterzijde is een extra berging

Tuin:


de achtertuin is gelegen op het altijd zonnige Zuidwesten en loopt naar het einde in een punt(je). Aan de zijkant beschikt de achtertuin over een toegang als "achterom".

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Ommoord

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1980
Type woning hoekwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Inhoud: 475
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 130


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld