Bladeren door woningen

RotterdamTrompetbloem 13

Ommoord3068 AS

Vraagprijs € 335.000 k.k.

Omschrijving

Trompetbloem 13 te Rotterdam - Ommoord

Gelegen aan rustige en kindvriendelijk pleintje moderne hoekwoning met riante achtertuin en twee royale bergingen. De woning is geheel in goede en moderne staat van onderhoud.

De woning is centraal in Rotterdam-Ommoord gelegen. Het winkelcentrum De Binnenhof, met halte van de metro, en basisschool Albert Plesman zijn op nog geen 5 minuten loopafstand gelegen. Ook het regionale winkelcentrum Alexandrium met NS Station Oost is zeer nabij evenals de recreatiegebieden van zowel de Rotte in het Hoge Bergse Bos als de Zevenhuizerplas.

De woning is gelegen op erfpachtgrond van Stichting Havensteder waarvan de erfpachtverplichting reeds is afgekocht tot 2088.

Indeling:Begane grond:


entree, vestibule met meterkast. Centrale hal met modern toilet en trapkast. Zonnige woonkamer door grote raampartijen aan voor- en achterzijde. De keuken is in L-opstelling met onder andere een vaatwasser en gasfornuis.

1e verdieping:


centrale overloop. In totaal vier (!) slaapkamers waarvan twee aan voor- en twee aan achterzijde. De moderne badkamer is voorzien van inloopdouche, tweede toilet, wastafel, ligbad én vloerverwarming.

Zolder:


centrale overloop met Velxudakraam en aansluiting voor wasmachine/ droger en opstelling van de cv.ketel. Vijfde slaapkamer met grote kunststof dakkapel aan de achterzijde.

Berging:
de woning beschikt zowel in de achtertuin als aan de zijkant van de woning over ruime bergingen. De berging aan de zijkant van de woning is onderheid en volledige geïsoleerd en is eventueel toe te voegen aan begane grond/ woonkamer van de woning.

Tuin:


de woning beschikt over voor-, zij- en achtertuin. Het perceel bedraagt 202 m2. Door het ruime formaat van de achtertuin biedt gedurende het gehele jaar altijd wel een plek(je) in de zon.

Oplevering: in overleg.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Ommoord

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1973
Type woning hoekwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Inhoud: 477
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 136


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld