Bladeren door woningen

RotterdamAdriaen van der Doeslaan 21 a

Hillegersberg3054 EA

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Omschrijving

Adriaen van der Doeslaan 21a te Rotterdam - Hillegersberg

Fijne bovenwoning verdeeld over de 1e en 2e verdieping met een ruim zonnig balkon.

De woning is gelegen in de karakteristieke dorpskern van Hillegersberg. Rondom de Bergse Dorpsstraat zijn onder andere een Albert Heijn XL, Hema en Kruidvat gevestigd, diverse verswinkels en gezellige horecavoorzieningen. Er is een tramhalte lijn 4 richting Rotterdam Centrum. Het Centraal Station is binnen 20 minuten aan te fietsen. Ook de diverse snelwegen rondom Rotterdam zijn eenvoudig en snel bereikbaar. Aan het einde van de straat ligt het natuurzwembad ‘t Zwarte Plasje. Op loopafstand ligt de Bergse Plas en het Argonautenpark. Het grote recreatiegebied in het Lage en Hoge Bergse Bos is op 5 minuten fietsafstand. Daarnaast zijn in Hillegersberg diverse sportverenigingen, (basis)scholen en crèches.

Er is een Vereniging van Eigenaren welke ook is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De actieve vereniging draagt zorg voor het onderhoud van het gebouw. De bijdrage voor deze vereniging bedraagt ca. € 80,25 per maand. De woning is gelegen op eigen grond.

Begane grond:


eigen entree met vestibule en trap naar 1e verdieping.

1e verdieping:


centrale overloop met toilet. Kamer aan voorzijde welke thans in gebruik is als berging met de aansluitingen voor de wasdroger en de meterkast. Royale keuken aan de achterzijde in L-opstelling met vaste kast en koelkast, vriezer, oven, gaskookplaat en aansluiting voor de wasmachine. Royale en zonnige woonkamer met aan de achterzijde toegang tot het ruime balkon. Dit balkon is ook via de keuken toegankelijk.

In de ramen van de woonkamer zijn nog de fraaie originele glas-en-lood ramen aanwezig.

2e verdieping:


centrale overloop met separaat 2e toilet. Slaapkamer I aan de voorzijde met toegang tot de (berg)vliering. Slaapkamer II eveneens aan de voorzijde, thans in gebruik als masterbedroom. Slaapkamer III aan de achterzijde met vaste kast met opstelling van de cv-ketel. Moderne badkamer met ligbad, wastafel en separate douche.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1927
Service kosten
Aanvaarding in overleg
Soort woning: bovenwoning
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Inhoud: 350
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 105
woonlaag 1
   


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld