Bladeren door woningen

RotterdamVerdilaan 8

Hillegersberg3055 SM

Verkocht onder voorbehoud

Vraagprijs € 450.000 k.k.

Omschrijving

Verdilaan 8 te Rotterdam - Hillegersberg

Direct aan het Lage Bergse Bos gelegen een tweelaags eengezinswoning met achtertuin op het zonnige Noordwesten. De straat is doodlopend en daardoor zeer rustig en kindvriendelijk.

De mogelijkheid bestaat om de woning fors te vergroten middels het plaatsen van een extra zolderverdieping. De woning wordt dan ca. 40 m2 groter en krijgt op deze extra verdieping twee grote slaapkamers, een tweede badkamer en een (berg)vliering.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de woning ook aan de achterzijde op de begane grond – vergunningsvrij - met vier meter uit te bouwen.

De woning ligt nabij het winkelgebied aan het Van Beethovenplein. De recreatiegebieden van de Bergse Plassen, de Rotte en het Lage Bergse Bos zijn allemaal op loop-/fietsafstand. Het centrum van Rotterdam is met de fiets binnen ca. 20 minuten bereikbaar. In de directe omgeving zijn allerlei sportverenigingen waaronder hockey, voetbal, cricket, rugby, tennis en honkbal. Ook de winkels rondom de Bergse Dorpsstraat met diverse gezellige horecavoorzieningen zijn op loopafstand. Diverse scholen zijn in de wijk vertegenwoordigd. De randweg rondom Rotterdam en het vliegveld Rotterdam The Hague Airport zijn snel en eenvoudig bereikbaar. Op ca. 8 minuten loopafstand liggen de haltes van tramlijn 4 en buslijn 35. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de straat.

Begane grond:


entree, vestibule met meterkast, centrale gang met toilet, trapkast en kast met de opstelling van de cv-ketel. Eenvoudige keuken aan de achterzijde. Ruime en lichte woonkamer met parketvloer en open haard.

1e verdieping:


centrale overloop met dakraam. Twee slaapkamers aan voorzijde met beide toegang tot het balkon. Thans één grote slaapkamer aan de achterzijde, voorheen waren dit twee slaapkamers. Eenvoudige badkamer met dubbele wastafel, ligbad met douchgelegenheid en tweede toilet.

Tuin:


zowel de voor- als achtertuin zijn redelijk royaal van formaat. De achtertuin beschikt over een achterom en heeft een houten schuur.

Garage:


aan het einde van de straat is een garageplein. De mogelijkheid bestaat om gecombineerd met de aankoop van de woning ook een garage aan te kopen.

Bij deze verkoop gelden de niet-bewoners- en ouderdomsclausule.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden. In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1960
Type woning tussenwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Inhoud: 365
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 115


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld