Bladeren door woningen

RotterdamBreedveldsingel 22

Hillegersberg3055 PK

Vraagprijs € 535.000 k.k.

Omschrijving

Breedveldsingel 22 te Rotterdam - Hillegersberg

Fraaie tussenwoning gelegen aan de geliefde Breedveldsingel met prachtig uitzicht. Op loopafstand zijn de winkels rondom de Bergse Dorpsstraat en het Van Beethovenplein bereikbaar. Diverse (basis) scholen, openbaar vervoer en de recreatiegebieden rondom De Rotte en de Bergse Plas zijn zeer nabij. De diepe achtertuin (17 meter) biedt het gehele jaar een plek in de zon. De tuin beschikt over een houten schuur en een achterom.

De woning dient intern gemoderniseerd te worden, maar kan royaal uitgebreid worden.

Begane grond:


entree, vestibule, gang met toilet en toegang tot de kelder. In de kelder (hoogte ca. 1.80 m) bevindt zich de cv-ketel alsmede de meterkast. Daarnaast biedt de kelder (ca. 15 m2) veel extra (droge) bergruimte.
De woonkamer (ca. 765 x 400) met open haard, erker en convectorput aan voor- en achterzijde, is zeer licht door de grote raampartijen. Aan de voorzijde is een met de hand te bedienen zonnescherm aanwezig. De eenvoudige dichte keuken (ca. 350 x 230) is voorzien van een inductie kookplaat en afzuigkap. De mogelijkheid bestaat om een aanbouw van 4 meter te realiseren met een open (leef)keuken.

1e verdieping:


overloop. Slaapkamer I (ca. 260 x 240) met klein balkon en slaapkamer II (ca. 400 x 350 ) zijn gelegen aan de achterzijde. Slaapkamer III (ca. 400 x 345) en badkamer (ca. 230 x 210) met inloopdouche, 2e toilet en wastafel zijn aan de voorzijde gelegen.

Zolder:


overloop met werkblad voorzien van gootsteen, opstelplaats wasmachine en diverse vaste kasten/bergingen en een klein Velux dakraam. Slaapkamer IV (ca. 430 x 400) met kleine dakkapel aan de achterzijde en groot Velux dakraam aan de voorzijde. De mogelijkheid bestaat om de zolder te vergroten middels het plaatsen van twee grote dakkapellen.

Tuin:


zonnige voortuin en diepe, aangelegde achtertuin met bewateringssysteem, biedt het gehele jaar een plek in de zon. De achtertuin beschikt over een houten schuurtje en achterom via de schuur.

Bijzonderheden;
- ouderdomsclausule van toepassing;
- de woning ligt op een perceel van 208 m2 eigen grond;
- er dient een formele toestemming voor verkoop te komen van de Rechtbank Rotterdam.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1953
Type woning tussenwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Inhoud: 415
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 116


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld