Bladeren door woningen

RotterdamWillem Pijperlaan 44

Hillegersberg3055 WP

Vraagprijs € 950.000 k.k.Huurprijs € 2.750

Omschrijving

Willem Pijperlaan 44 te Rotterdam - Hillegersberg

Direct tegenover het Lage Bergse Bos gelegen royale optimaal vergrote HOEK-/eengezinswoning met een brede achtertuin op het zonnige Zuidwesten en GARAGE. De woning is aan de achterzijde en zijkant speels uitgebouwd, waardoor woonoppervlakte op de begane grond ca. 100 m2 bedraag. Tevens heeft de woning een dakopbouw.

De woning is zowel aan de voor- als achterzijde vrij gelegen en geniet hierdoor op alle verdiepingen aan beide zijden van het huis over een vrij en groen uitzicht.

Het betreft een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer en is hierdoor kindvriendelijk.

Op loopafstand zijn diverse basis- en middelbare scholen alsmede de Internationale School. De winkels aan het Van Beethovenplein en de Bergse Dorpsstraat zijn eveneens op loop-/fietsafstand. Diverse soorten sportverenigingen zoals hockey, voetbal, rugby en honkbal, zijn in de directe nabijheid veilig en snel bereikbaar.

Begane grond:


entree, hal met meterkast, gang met vergroot toilet, kelder op stahoogte (ca. 440 x 195).

Zonnige UITGEBOUWDE en-suite woonkamer (ca. 1.220 x 560/365) met grote raampartijen aan voor- en achterzijde. De achtertuin is vanuit de woonkamer direct toegankelijk middels dubbele deuren. In de zij-uitbouw bevindt zich een royale speel-/werkkamer (ca. 350 x 265) aan de voorzijde en een leefkeuken aan de achterzijde. De SIEMATIC keuken (ca. 30 m2) is voorzien van alle benodigde apparatuur en heeft dubbele deuren naar de achtertuin.

1e verdieping:


overloop, slaapkamer I (ca. 555 x 360) aan de achterzijde, vergrote slaapkamer II (voorheen twee kamers - ca. 575 x 340) aan de voorzijde. Nette badkamer (ca. 340 x 200) voorzien van hoekbad, dubbele wastafels, inloopdouche en toilet.

2e verdieping:


royale verdieping met grote dakkapellen.
Overloop met bergruimte en opstelplaats cv-ketel (Bosch). Slaapkamer III (ca. 460 x 350) en slaapkamer IV (ca. 370 x 300) met knieschotten. 2e badkamer (ca. 380 x 200) voorzien van douche, 3e toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger.

Vliering:
veel bergruimte. Te bereiken met vlizotrap.

Tuin:


de achtertuin (ca. 1.800 x 580) is gelegen op het Zuidwesten en hierdoor de gehele dag goed gelegen op de zon. Door het ontbreken van directe bebouwing aan de achterzijde geniet de tuin van veel privacy en een groen uitzicht. De achtertuin beschikt over een achterom.

Garage:


de garagebox (ca. 570 x 295) bevindt zich achter in de tuin. De garagebox is recent voorzien van een nieuw dak.

Bijzonderheden;
- gelegen op 434 m2 eigen grond;
- ca. 198 m2 woonoppervlakte;
- de dakopbouw, achter uitbouw en de zij-uitbouw zijn in 2007 geplaatst;
- verwarming en warm water middels cv-combiketel (Bosch 2007);
- deels dubbel glas;
- clausule 'niet- feitelijk bewoond door de eigenaar' van toepassing.

Bijzonderheden huur:
- minimaal één jaar;
- twee maanden borg;
- huurprijs exclusief gas, water, elektra en internet;
- gunning voorbehouden aan verhuurder;
- geen huisdieren.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1962
Type woning hoekwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: herenhuis
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 5
Inhoud: 674
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 200


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld