Bladeren door woningen

RotterdamSchubertlaan 55

Hillegersberg3055 HM

Verkocht onder voorbehoud

Vraagprijs € 215.000 k.k.

Omschrijving

Schubertlaan 55 te Rotterdam - Hillegersberg

Zonnig 2-kamer (voorheen 3-kamer) appartement gelegen op de 1e verdieping met royale berging in de onderbouw. Het appartement bevindt zich nabij het gezellige winkelplein aan de Van Beethovensingel.
Op loopafstand van de Bergse Plassen, het Lage Bergse Bos, de winkels aan de Van Beethovensingel en de Bergse Dorpsstraat en het openbaar vervoer (bus en tram). Middels het openbaar vervoer bent u in ca. 20 minuten in hartje centrum. Tevens zijn de uitvalswegen A13, A16 en A20 uitstekend bereikbaar.

Het gebouw wordt goed onderhouden door de actieve Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse bijdrage bedraagt
€ 145,- exclusief voorschot stookkosten (thans € 50,-). De verwarming van het appartement verloopt via blokverwarming en het warm water middels een eigen boiler. Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Het gehele externe onderhoud is in goede conditie.

Begane grond:


entree met bellentableau, brievenbus, trapopgang naar de verdiepingen en toegang tot de berging (ca. 590 x 305) in de onderbouw, waar voldoende ruimte is voor opslag en fietsen.

1e verdieping:


entree met toegang tot de hal met toilet en vaste kast. Zonnige en lichte woonkamer (ca. 900 x 350 - voorheen twee kamers) met toegang tot een balkon (ca. 300 x 100) aan de achterzijde. De halfopen keuken (ca. 290 x 180) is voorzien van inbouwapparatuur en heeft toegang tot een balkon aan de voorzijde. Slaapkamer aan de achterzijde (ca. 355 x 290) met toegang tot het balkon. De badkamer (ca. 180 x 158) is voorzien van een ligbad, wastafel en boiler.

In totaal zijn er twee balkons, waarvan één gelegen op het Zuidoosten aan de voorzijde (ca. 200 x 100) bij de keuken. Het tweede balkon (ca. 300 x 100) is gelegen aan de achterzijde op het Westen en kijkt vrij uit over de onderliggende tuinen.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1962
Service kosten
Aanvaarding in overleg
Soort woning: portiekflat
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Inhoud: 202
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 58
woonlaag 2
   


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld