Bladeren door woningen

RotterdamMolenlaan 49

Hillegersberg3055 EG

Vraagprijs € 525.000 k.k.

Omschrijving

Molenlaan 49 te Rotterdam - Hillegersberg

Karakteristieke twee-onder-een kapwoning op een royaal perceel van bijna 350 m2 eigen grond, centraal gelegen in Hillegersberg. Door dit royale perceel zijn er ruim voldoende mogelijkheden om de woning eventueel aan de achterzijde alsmede de zijkant fors te vergroten/uit te bouwen.

Dit gedeelte van de Molenlaan is zeer charmant doordat de naburige woningen nagenoeg allemaal twee-onder-een kap dan wel vrijstaande woningen zijn. Deze woning is daarnaast wat verder van de straat af gelegen en heeft hierdoor een zeer ruime voortuin.

De woning is op loopafstand gelegen van zowel de winkels aan het Van Beethovenplein alsmede rondom de Bergse Dorpsstraat. Tevens zijn er op loopafstand diverse basis en middelbare scholen alsmede de Nord Anglia International school. Ook de sportverenigingen van onder andere voetbal, hockey, honkbal en rugby zijn nabij. De haltes van buslijn 35 en tramlijn 4 liggen op loopafstand en het centrum van Rotterdam is met de fiets eenvoudig binnen ca. 25 minuten te bereiken.

Zowel op eigen terrein alsmede direct voor de deur is ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

Begane grond:


entree, vestibule met charmante origineel tegelwerk op de wand (1921) en trap naar 1e verdieping. Gang met trapkast, vaste kasten en toilet. Eenvoudige keuken (ca. 205 x 250) aan de achterzijde. Zonnige en brede woonkamer (ca. 855 x 405) met opvallende open haard (thans niet in gebruik). De achtertuin is zowel vanuit de woonkamer als de keuken toegankelijk.

1e verdieping:


centrale overloop met twee vaste kasten. Ruime kast/berging (ca. 160 x 255) aan de voorzijde welke eventueel ook om te bouwen is tot een extra slaapkamer. Ruime slaapkamer (ca. 305 x 360) aan de voorzijde. De eenvoudige badkamer (ca. 190 x 360) ligt tussen twee slaapkamers in en is voorzien van wastafel en douche. De tweede ruime slaapkamer (ca. 350 x 350) is aan de achterzijde gelegen en biedt een fraai uitzicht over de achtertuin. De derde slaapkamer (ca. 250 x 250) is eveneens aan de achterzijde gelegen.

Tuin:


de tuin is gelegen aan drie zijden van de woning en is aan alle zijden ruim. De voortuin is ca. 10 m lang en de achtertuin (ca. 1.625 x 900). Door het royale formaat biedt de achtertuin gedurende het gehele seizoen een plek in de zon. Aan de voorzijde beschikt de woning over een oprit waardoor eventueel meerdere auto's in de voortuin kunnen worden geparkeerd.

Berging:
in de achtertuin staat een forse (ca. 520 x 400) houten schuur met een pannen dak. Dit gebouw biedt naast de nodige extra praktisch berg-/stallingsruimte ook een prachtige plek voor bijvoorbeeld een buitenkeuken, kantoorruimte, logeerkamer of eigen speelplek voor kinderen.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1921
Type woning 2-onder-1-kapwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Inhoud: 381
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 103


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld