Bladeren door woningen

RotterdamVoorschoterlaan 29 b

Kralingen3062 KG

Verkocht onder voorbehoud

Vraagprijs € 480.000 k.k.

Omschrijving

Voorschoterlaan 29b te Rotterdam - Kralingen

Royaal dubbel benedenhuis met diepe tuin op het Westen. Het pand is in 1910 gebouwd en heeft een charmante gevel en mooie hoge plafonds. Het appartement biedt veel mogelijkheden, maar dient grondig te worden gerenoveerd.

Kralingen beschikt over de ideale combinatie van een rustige, groene woonomgeving en een gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum van Rotterdam: de wijk is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Tramhaltes en metrostation zijn op loopafstand gelegen. De wijk ligt gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen en de snelwegen A13, A16 en A20. Recreatiegelegenheden en sportactiviteiten zijn volop aanwezig: hockeyvelden, tennisbanen, een manege, een golfterrein, Erasmus Universiteit, zeilvereniging en het Kralingse Bos.

De buurt heeft een ruime variatie in scholen, horecagelegenheden en de winkelstraat “de Lusthofstraat” bevindt zich op loopafstand.

Beletage:
entree met toegang naar beletage. Hal/gang met toilet, toegang tot de woonkamer. Een lichte en ruime woonkamer (ca. 1.015 x 450) met diverse kasten. Toegang tot dakterras middels dubbele deuren. Separate gesloten keuken (ca. 420 x 275) met diverse inbouwapparatuur.

Souterrain:


hal met toilet en twee vaste kasten, toegang tot de diverse vertrekken: lager gelegen kelderruimte aan de voorzijde. Slaapkamer I aan voorzijde (ca. 450 x 365) met toegang tot de badkamer. Badkamer (ca. 265 x 450) met bad, douche, dubbele wastafel en diverse kasten. Royale 2e slaapkamer (ca. 650 x 375) met open haard. 3e slaapkamer (ca. 350 x 310) aan de achterzijde. Beide slaapkamers aan de achterzijde hebben toegang tot de tuin.

Vanuit de gang is er tevens toegang tot een kamer welke geschikt is voor diverse doeleinden zoals de mogelijkheid om de 3e slaapkamer te vergroten, een walk-in-closet of een studeerkamer.

Tuin:


achtertuin (ca. 1.700 x 750), ligging West met houten schuur.

Bijzonderheden:


- eigen grond;
- totale woonoppervlakte ca. 167 m2;
- de VVE bijdrage is thans € 150,- per maand. Er is een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een gemeenschappelijke opstalverzekering en -rekening;
- warm water en verwarming middels cv-combiketel;
- ouderdomsclausule van toepassing.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Kralingen

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1910
Service kosten
Aanvaarding in overleg
Soort woning: benedenwoning
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Inhoud: 600
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 167
woonlaag 1
   


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld