Bladeren door woningen

BergschenhoekRottekade 164

2661 JT

Vraagprijs € 835.000 k.k.

Omschrijving

Rottekade 164 te Bergschenhoek

Droomhuis langs De Rotte te koop! Deze twee-onder-één kapwoning is recent compleet hoogwaardig verbouwd waardoor een unieke woning op een fantastische locatie is gerealiseerd. De woning is direct bewoonbaar en voorzien van alle mogelijke luxe.

Tijdens de recente verbouwing is alleen het casco van de woning in tact gebleven en vervolgens is de gehele woning compleet opnieuw opgebouwd en uitgebouwd. Aan de zij- en achterkant is de woning zeer stijlvol uitgebouwd. Bij de gehele verbouwing is gebruik gemaakt van hoogwaardige (bouw)materialen en hiermee is een hoogwaardig afwerkingsniveau gerealiseerd.

Zo'n prachtige verbouwde woning op zo'n locatie komt niet vaak te koop!

Begane grond:


entree, gang met trap naar 1e verdieping en toilet. Woon-/zitkamer aan de voorzijde met fraai uitzicht op de Rotte. In de woonkamer is aan de voorzijde een speels raam in de vloer gemaakt waardoor er een doorkijk is naar het souterrain. Vanuit de hoger gelegen woonkamer is aan de achterzijde een spectaculaire vide uitkijkend op de leefkeuken gecreëerd.

De riante leefkeuken heeft een groot kookeiland en een wand met inbouwapparatuur. Zowel de achterzijde als zijkant is uitgebouwd met glaspuien van ruim 3 meter hoog. Hierdoor is rondom een vrij uitzicht over de boezem en het Lage Bergse Bos. De zijuitbouw - met een hoogte van ca. 4,25 meter - is de perfecte locatie voor een prachtig grote eettafel.

Een opvallend detail zijn de houten spanten van de constructie welke op speelse wijze met lamellen zijn doorgevoerd in de achtergevel. Deze spanten accentueren eveneens de prachtige hoogte.

De leefkeuken en de eetkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Evenals in de woonkamer ligt hier een fraaie houtenvloer in visgraat motief

Via de leefkeuken is toegang tot een ruime gang met een berging en een kast met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tevens is hier een extra kamer (ca. 505 x 330) te gebruiken als logeer- of speelkamer, kantoor of thuisbioscoop. De hoogte in deze kamer bedraagt ca. 1,95 meter. Dit deel van de woning is voorzien van een moderne en praktische plavuizenvloer.

1e verdieping:


centrale overloop met ruim toilet aan de voorzijde. Slaapkamer I (ca. 330 x 345) aan de achterzijde met uitzicht over het Lage Bergse Bos. Slaapkamer II (ca. 405 x 345) aan voorzijde met een nis waarin een ruime kastenwand kan worden geplaatst. Prachtig uitzicht over De Rotte. Moderne badkamer (ca. 320 x 190) met wastafel, ruime (inloop)douche en vrijstaand ligbad.

Op deze gehele verdieping ligt een houten vloer, de badkamer is voorzien van een bijpassende tegelvloer.

Zolder:


centrale overloop. Slaapkamer III (ca. 270 x 450) aan de voorzijde en slaapkamer IV (ca. 255 x305) aan de achterzijde. Beide slaapkamers zijn voorzien van dakkapellen. Tweede badkamer (ca. 165 x 170) met douche en wastafel. Ook deze gehele verdieping is voorzien van een houten vloer met bijpassende tegels op de badkamervloer. De hoogte op deze verdieping bedraagt ca. 1,95/2,05 meter.

Tuin:


het gehele perceel bedraagt 276 m2 EIGEN grond. Er is een voor-, zij en achtertuin, ligging Zuidwest. Op het perceel is ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Aan de achterzijde zijn diverse houten vlonder terrassen direct aan het water.

Aan de voorzijde in De Rotte beschikt de woning over een eigen aanlegsteiger. De kosten hiervoor bedragen € 56,- per jaar (met boot € 137,- per jaar).

Een meetrapport van de woning is beschikbaar. De totale gebruiksoppervlakte Wonen bedraagt ca. 138 m2 en het totaal overige inpandige ruimte bedraagt ca. 26 m2.

Oplevering: in overleg, kan spoedig
Vaste projectnotaris van toepassing.


Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1960
Type woning 2-onder-1-kapwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Inhoud: 568
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 165


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld