Bladeren door woningen

RotterdamStruikheide 23

Ommoord3069 LJ

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Omschrijving

Struikheide 23 te Rotterdam - Ommoord

Royale eengezinswoning - met vijf slaapkamers - in de Heidebuurt van de woonwijk Ommoord. Fraai gelegen nabij de recreatiegebieden van het Hoge Bergse Bos, De Rotte en de Zevenhuizerplas. In de omgeving kan men volop genieten van de natuur en van allerlei sportmogelijkheden, zoals de Golfbaan de Hooge Rotterdamsche, Outdoor Valley Wintersport met een kunstskibaan, watersport en een klimtoren. Winkelcentra De Hesseplaats en Binnenhof met een grote variëteit aan winkels en het winkelgebied Alexandrium met NS-station Rotterdam Alexander liggen alle op loop-/fietsafstand. In de directe omgeving liggen diverse basisscholen,

De woning is gelegen op erfpachtgrond, waarvan de canon fiscaal aftrekbaar is. De bijdrage per maand bedraagt € 199,-. De mogelijkheid bestaat om de erfpachtgrond af te kopen tot 2053 voor ca. € 33.100,-

Begane grond:


entree met meterkast en toilet. Eenvoudige keuken met vaste kast (ca. 400 x 320) aan voorzijde gelegen. Door het royale formaat van de keuken is het mogelijk om een woonkeuken te realiseren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een open keuken te realiseren door de muur (niet-dragend) naar de woonkamer te verwijderen. Ruime woonkamer (ca. 625 x 520) met houtkachel, parketvloer en trapkast. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:


centrale overloop. Slaapkamer I (ca. 320 x 520) aan de voorzijde over de volle breedte van de woning. Slaapkamer II (ca. 500 x 280) aan de achterzijde. Slaapkamer III (ca. 230 x 370) aan de achterzijde. In het midden van deze verdieping is de badkamer (ca. 200 x 280) gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, 2e toilet en dubbele wastafel.

2e verdieping:


centrale overloop. Slaapkamer IV (ca. 280 x 800) over de volledige lengte van de woning, voorzien van een dakkapel en een Velux dakraam. Slaapkamer V (ca. 230 x 300) aan de voorzijde met een Velux dakraam. Waskamer (ca. 230 x 280) aan de achterzijde met pantry, opstelling wasmachine/droger en de cv-ketel.

Bergvliering:
grote bergvliering over de gehele breedte van de woning, te bereiken middels een vlizotrap.

Tuin:


beschutte voortuin met fraaie bomen. De achtertuin (ca. 1. 030 x 575) is gelegen op het Oosten met achterom en stenen schuur (ca. 360 x 200).

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Ommoord

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1979
Type woning tussenwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Inhoud: 475
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 145


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld