Bladeren door woningen

RotterdamMolenlaan 170

Hillegersberg3055 GJ

Vraagprijs € 895.000 k.k.

Omschrijving

Molenlaan 170 te Rotterdam - Hillegersberg

Deze charmante, uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning heeft een ruime voortuin met parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein en een diepe achtertuin op het Zuidwesten (= ideale zonligging) grenzend aan een vijver. De begane grond is aan de achterzijde uitgebouwd en de keuken is verplaatst naar de voormalige garage waardoor een fantastische ruime begane grond is gerealiseerd.

De woning is gelegen op een perceel van 440 m2 eigen grond.

Op een steenworp afstand liggen de winkels aan het Van Beethovenplein, het eindpunt van tramlijn 4 en de halte van buslijn 35. Daarnaast zijn de winkels van de Bergse Dorpsstraat op loopafstand te bereiken, evenals de Bergse Plassen, het Lage Bergse Bos, het Plaswijckpark en het Zwarte Plasje. Op korte fietsafstand zijn het NS-treinstation Noord en Randstad Rail (Meijersplein) te bereiken. Ook de uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht zijn goed bereikbaar. Sportfaciliteiten (hockey, tennis, voetbal, cricket, honkbal, zwemmen, etc.) zijn allemaal in de nabije omgeving. Er zijn diverse scholen (zowel kinderdagverblijven, basisonderwijs als voortgezet onderwijs) op loop- en/of korte fietsafstand.

Begane grond:


entree, hal, centrale gang met vergroot toilet en toegang tot de kelder. Zeer ruime woonkamer met charmante erker aan de voorzijde en open haard. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd. De voormalige keukenruimte is een knusse tv-/werkplek geworden met een grote vaste kastenwand. De keuken is verplaatst naar de voormalige garage en hierdoor is een heerlijk ruime leefkeuken gerealiseerd. De moderne keuken is in L-opstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Aan de achterzijde van de keuken ligt de bijkeuken welke eveneens rechtstreeks vanaf de voorzijde toegankelijk is. In deze bijkeuken is ook de trap naar de 4e slaapkamer. Deze slaapkamer beschikt over een dakkapel aan de achterzijde.

1e verdieping:


centrale overloop. Kleine slaap-/werkkamer (ca. 200 x 200) aan de voorzijde met vaste kast. Ruime slaapkamer (ca. 290 x 400) aan de voorzijde met charmante erker en vaste kast. Derde slaapkamer (ca. 430 x 400) aan de achterzijde met vaste kastenwand. Moderne badkamer, geheel uitgevoerd in Ciré beton, met onder andere een wastafel, tweede toilet en ruime inloopdouche.

Zolder:


thans één grote slaapkamer met zowel aan de voor- als achterzijde een dakkapel. De mogelijkheid bestaat om eventueel de dakkapel te vergroten naar een hoekdakkapel dan wel een derde dakkapel aan de zijkant van de woning te plaatsen. Hierdoor is het mogelijk om eventueel twee slaapkamers en een tweede badkamer te realiseren.

Tuin:


zeer ruime voortuin met oprit en parkeerplaatsen voor meerdere auto's. De achtertuin is gelegen op het Zuidwesten en biedt hierdoor de perfecte zonligging en privacy. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een waterpartij. De achtertuin is ca. 15 meter diep en 10 meter breed.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1922
Type woning 2-onder-1-kapwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Inhoud: 590
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 175


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld