Bladeren door woningen

RotterdamKerstant van den Bergelaan 21 a

Hillegersberg3054 EM

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Omschrijving

Kerstant van den Bergelaan 21a te Rotterdam - Hillegersberg

Op een prachtige locatie gelegen dubbele benedenwoning met fijne diepe en zonnige achtertuin op het Zuidwesten. Het ruime benedenhuis beschikt over twee volledige verdiepingen, bestaand uit een souterrain en een bel-etage.

Het appartement is gelegen in de karakteristieke dorpskern van Hillegersberg. Rondom de Bergse Dorpsstraat zijn onder andere een Albert Heijn XL, Hema en Kruidvat gevestigd maar er zijn ook allerlei charmante winkels en gezellige horecavoorzieningen. In deze straat is eveneens de halte van tramlijn 4. Het centrum van Rotterdam is met de fiets binnen 20 minuten bereikbaar. Ook de diverse snelwegen rondom Rotterdam zijn eenvoudig en snel bereikbaar. Aan het einde van de straat ligt het natuurzwembad Het Zwarte Plasje verborgen. Op loopafstand ligt de Bergse Plas alsmede het Argounatenpark. Het grote recreatiegebied in het Lage en Hoge Bergse Bos is op 5 minuten fietsafstand. Daarnaast zijn in Hillegersberg verschillende sportverenigingen en diverse (basis)scholen en crèches.

De charmante jaren '20 woning is verdeeld over een beneden- en bovenwoning en beschikt over een ruime voortuin. Er is een Vereniging van Eigenaren welke ook is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De vereniging draagt zorg voor een gemeenschappelijk opstalverzekering. De woning is gelegen op eigen grond.

Bel-etage:
via een korte stenen buitentrap is er toegang tot de voordeur, entree met garderobe, gang met trap naar souterrain. Aan het einde van deze gang is de badkamer. De badkamer (ca. 250 x 195) is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, wastafel en toilet. Royale woon- en eetkamer (ca. 1.200 x 370) welke thans is gesplitst door twee vitrinekastenwanden met authentieke schuifdeuren. Doordat de woning hoger dan straatniveau ligt, geniet de woonkamer aan de voor- en achterzijde over een vrij uitzicht en zeer veel natuurlijk lichtinval (mede door de grote raampartijen). Via de eetkamer aan de achterzijde is middels openslaande deuren toegang naar het verhoogde stenen terras en middels (korte) trap naar de achtertuin. De nette keuken (ca. 300 x 195 - 2016) is onder andere voorzien van een oven en gaskookplaat.

Souterrain:


toegang middels wenteltrap, centrale overloop met veel extra (praktische) bergruimte alsmede de aansluiting wasmachine/droger, meterkast en cv-installatie (2004). Tevens bevindt zich hier thans een studeerhoek. Vanuit deze overloop is eveneens directe toegang tot de achtertuin.
Zeer ruime slaapkamer (ca. 550 x 365) aan de voorzijde met raam, natuurlijke ventilatie en daglicht. Tweede ruime slaapkamer aan de achterzijde (ca. 400 x 365) eveneens met grote raampartijen. Tussen beide slaapkamers bevindt zich een inloopkast (ca. 365 x 240) met diverse vaste kasten.

De vermelde totale oppervlakte inclusief souterrain bedraagt 130 m2. De hoogte in het souterrain varieert. Door de huidige hoogte is het souterrain uitstekend te gebruiken als woonruimte, zoals dat bij de meerderheid van dit type woningen in deze omgeving in gebruik is. Conform de meetmethodiek NEN 2580 dient het souterrain minimaal 2 meter hoog te zijn om tot woonoppervlakte te kunnen worden berekend.

Bij de verkoop zal in de koopakte een ouderdomsclausule worden toegevoegd.

De woning beschikt zowel over een ruime voor- als achtertuin. De achtertuin is ca. 12 m diep en gelegen op het zonnige Zuidwesten. Door deze ligging en zijn ruime lengte biedt de achtertuin gedurende het gehele jaar altijd een plek in de zon.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1929
Service kosten
Aanvaarding in overleg
Soort woning: dubbel benedenhuis
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Inhoud: 364
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 130
woonlaag 1
   


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld