Bladeren door woningen

RotterdamThomas Mannplaats 490

Ommoord3069 NJ

Vraagprijs € 269.950 k.k.

Omschrijving

Thomas Mannplaats 490 te Rotterdam - Ommoord

Royaal 3-kamer hoekappartement gelegen op de 9e verdieping met balkon op het Zuidwesten in het appartementencomplex de Gerard Goosenflat. Een levendig wooncomplex in de deelgemeente Prins Alexander, in een rustige woonwijk met veel groen. De Gerard Goosenflat kan eventueel aanvullende zorg leveren tot en met verzorgingshuis- en verpleeghuisniveau. Voor iedereen is alle zorg en hulp binnen handbereik.

Het complex ligt naast het metrostation en winkelcentrum Hesseplaats en biedt vele mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Het winkelcentrum Alexandrium en NS Station Oost eveneens de natuurgebieden de Rotte, de Zevenhuizerplas en het Hoge Bergse Bos zijn nabij het complex.

Het gebouw wordt goed onderhouden door de actieve Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse bijdrage is thans € 150,-. De verwarming en het warm water verloopt via stadsverwarming. Recent is door de VVE een stuk grond van de gemeente aangekocht en is hierop een fraaie gemeenschappelijke tuin aangelegd. Alle bewoners zijn van harte welkom om van deze tuin gebruik te maken maar ook - voor de tuinliefhebbers - om gezamenlijk eventueel een vrijwillige bijdrage te leveren aan het onderhoud van de tuin.

Het gebouw is gelegen op eigen grond.

Begane grond:


afgesloten entree met video-intercominstallatie en toegang tot de berging en algemene fietsenberging. Tevens bevindt zich op de begane grond een restaurant, een kapper, schoonheidsspecialiste, fysiotherapeut, tandarts, vergaderzalen en een kinderdagverblijf.
Ook worden er op de begane grond diverse verschillende (dag)activiteiten voor alle bewoners aangeboden.

9e verdieping:
entree, royale hal met ruim separaat toilet. Nette badkamer (ca. 290 x 210) met 2e toilet, wastafel en inloopdouche. De badkamer is zowel vanuit de hal als vanuit de slaapkamer direct toegankelijk. Twee slaapkamers (ca. 380 x 330 en 340 x 240), beide grenzend aan het balkon. Woonkamer (ca. 590 x 520) met half open keuken (ca. 245 x 330) in L-opstelling. De grote raampartijen zorgen voor veel daglicht. Direct naast de keuken is de bijkeuken (ca. 245 x 180) met aansluiting wasmachine. Het ruime balkon is op het Zuidwesten gelegen en biedt fraai uitzicht over het Hoge Bergse Bos.

Het gehele appartement is recent voorzien van een nieuwe tapijtvloer.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Ons advies: neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.
Ommoord

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1998
Service kosten
Aanvaarding in overleg
Soort woning: portiekflat
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Inhoud: 262
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 83
woonlaag 9
   


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld