Bladeren door woningen

RotterdamArgonautenweg 7 H

Hillegersberg3054 RP

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Omschrijving

Argonautenweg 7H te Rotterdam - Hillegersberg

Royaal 3-kamer (voorheen 4) hoekappartement op de 2e verdieping met berging en parkeerplaats.

Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping van een modern, kleinschalig complex. Het complex is voorzien van een liftinstallatie, een keurig aangelegde gemeenschappelijke daktuin en op de begane grond zijn diverse winkels die tevens binnendoor bereikbaar zijn. Zo vindt u hier bijvoorbeeld een Albert Heijn XXL, een Bruna en een Etos drogisterij.
Direct aan de overzijde is het natuurzwembad Het Zwarte Plasje en het Argonautenpark gelegen. Ook het recreatiegebied het Lage Bergse Bos is zeer nabij. Goede verbinding met het openbaar vervoer.

Het gebouw dateert uit medio 2008 is derhalve voorzien van alle moderne gemakken. Er is een actieve Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse bijdrage hiervoor, inclusief de parkeerplaats, bedraagt ca. € 258,48.

Begane grond:


afgesloten entree met bellentableau en video-intercom installatie. Toegang tot lift.

2e verdieping:


entree, gang met meterkast, toilet en berging. De berging heeft de aansluitingen voor wasmachine en droger alsmede de opstelling van cv-installatie en warmte-terug-win-installatie. Twee slaapkamers (ca. 470 x 370 en ca. 465 x 265). Moderne badkamer (ca. 265 x 240) voorzien van ligbad, separate douche, toilet en ruime wastafel. Zeer ruime woonkamer (ca. 725 x 595/490) met open keuken. De keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast, oven en inductiekookplaat. Door de hoekligging heeft het appartement veel raampartijen en in combinatie met de goede zonligging is het een zonnig en lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer is ook vrij uitzicht en toegang tot de loggia. De loggia (ca. 295 x 270) ligt op het Zuiden en heeft geen directe inkijk.

In de ondergelegen parkeergarage beschikt de woning over een berging (ca. 5 m2) en een parkeerplaats (los erbij te kopen).
Deze parkeerplaats is afgesloten en alleen toegankelijk voor de bewoners van het complex. Op het dak van de parkeergarage is een fraai aangelegde daktuin voor gezamenlijk gebruik.

Bijzonderheden:


- ligging in het winkelhart van Hillegersberg;
- de vraagprijs is excl. privéparkeerplaats (nr. 17), deze is los bij te kopen;
- berging in de parkeergarage op -2;
- totale woonoppervlakte ca. 124 m2;
- er bestaat een mogelijkheid om een 4e kamer te creëren door het plaatsen van een extra (tussen)wand;
- zeer royale en zonnige woonkamer;
- fraai uitzicht vanuit de woonkamer en de zonnige loggia;
- moderne en neutrale staat van inrichting.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 2008
Service kosten
Aanvaarding in overleg
Soort woning: galerijflat
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Inhoud: 416
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 124
woonlaag 2
   


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld