Bladeren door woningen

RotterdamPrinses Margrietlaan 93 b

3051 AS

Vraagprijs € 347.500 k.k.

Omschrijving

Prinses Margrietlaan 93b te Rotterdam - Hillegersberg

Wonen aan de Rotte verveelt na al die jaren nog steeds niet! Heerlijk om na een drukke dag uit te kijken over het water, waar altijd wat te zien of te doen is en de rust die het uitstraalt. Ook dit is Rotterdam. Een rustige buurt met tevens uitzicht op het levendige centrum waar je binnen 10 minuten bent en met de tramhalte om de hoek. Een buurt waar parkeren nog gewoon gratis is, je je binnen 2 minuten in een heerlijk park bevind en waar voor kinderen ook genoeg te beleven valt.

Het allerbelangrijkste: de woning zelf! Zeer prettig om in te wonen. Het is geen standaard bovenwoning en dat maakt dit huis juist zo fijn. Heerlijk om op koude dagen de gashaard aan te steken, die zoveel sfeer geeft. Met warme dagen in de koelte op het grote balkon te zitten, of juist in het warme zonnetje op het balkon aan de voorkant van de woning. Kortom een woning met sfeer, buitenleven gevoel, rust en een prachtig uitzicht!

De fundering van het bouwblok is recent onderzocht en als ruim voldoende met minimale handhavingstermijn van 25 jaar gekwalificeerd. Het funderingsrapport is beschikbaar.

Begane grond:


entree, hal, trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:


overloop met kast (ook meterkast), toilet met fontein. De woonkamer (ca. 1.000 x 500 x 335) heeft allerlei speelse hoeken, een gas open haard en veel raampartijen. De erker aan de voorzijde in de woonkamer heeft een vrij uitzicht over de Rotte. Halfopen werkkamer (ca. 255 x 180) aan de voorzijde. Royaal balkon (ca. 530 x 200) aan de achterzijde. Open keuken (ca. 300 x 180) in hoekopstelling voorzien van gasfornuis, afzuigkap, oven en vaatwasser.

2e verdieping:


overloop, kast met wasmachine en droger, hoek-/slaapkamer aan voorzijde (ca. 500 x 335) met toegang tot balkon aan de voorzijde. Zijkamer (ca. 235 x 175) met kasten. Badkamer (ca. 300 x 175) met douche en wastafel. Slaapkamer aan achterzijde (ca. 400 x 335).

Vaste trap naar dak.

Bijzonderheden:


- de Vereniging van Eigenaren is niet actief, wel ingeschreven in de Kamer van Koophandel.
- verwarming en warm water middels cv-combiketel (2000);
- voorzien van twee balkons (één op Noordoosten en één op het Zuidwesten) en de mogelijkheid om een
dakterras te creëren. Het dakluik en de trap zijn reeds aanwezig;
- de woning is grotendeels voorzien van dubbel glas.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1927
Service kosten
Aanvaarding in overleg
Soort woning: bovenwoning
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Inhoud: 374
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 111
woonlaag 2
   


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld