Bladeren door woningen

RotterdamVerhulstlaan 22

Hillegersberg3055 WJ

Vraagprijs € 595.000 k.k.

Omschrijving

Verhulstlaan 22 te Rotterdam - Hillegersberg

Royale en modern verbouwde eengezinswoning gelegen aan de rand van het Lage Bergse Bos. De woning heeft een totale breedte van ca. 6 meter waardoor o.a. de slaapkamers en de woonkamer een breedte hebben van ca. 3.80 meter, hetgeen in de componistenwijk bij dit type woning vrij uniek is. Daarnaast is de woonkamer aan de achterzijde uitgebouwd. De totale woonoppervlakte van de begane grond bedraagt hierdoor ca. 65 m2. De woning is voorzien van dubbel glas en een warmtepomp met zonnepanelen.

De woning is centraal gelegen op korte loopstand van het winkelplein aan de Van Beethovensingel alsmede diverse (basis)scholen. The Nord Anglia International School is schuin tegenover de woning gelegen. De woning ligt aan een pleintje met centraal in het midden een speelplek voor de kinderen. De entree naar het Lage Bergse Bos ligt aan het einde van de straat. Ook diverse sportverenigingen (hockey, voetbal, rugby en honkbal) zijn op loop- of fietsafstand.

Begane grond:


entree, vestibule, gang met trap naar de 1e verdieping en de kelder, vaste kast met de opstelling wasmachine/droger en vergroot modern toilet. De woonkamer (ca. 1.070 x 380) is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd. Hierdoor is een ruime leefkeuken gerealiseerd. De moderne keuken (ca. 400 x 210) is in U-opstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en gaskookplaat. Zowel aan de voor- als achterzijde heeft de woning grote raampartijen waardoor de begane grond geniet van zeer veel natuurlijk lichtinval en vrij uitzicht. De gehele begane grond is voorzien een massief houten planken vloer.

De kelder heeft een oppervlakte van ca. 18 m2 en biedt praktische extra en droge bergruimte.

1e verdieping:


centrale overloop. Badkamer (ca. 205 x 210) aan de voorzijde met balkon. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, ligbad met douchegelegenheid en wastafel. Slaapkamer I (ca. 320 x 380) aan de voorzijde. Slaapkamer II (ca. 450 x 380) aan de achterzijde. Slaapkamer III (ca. 350 x 210) eveneens aan de achterzijde, thans in gebruik als kleedkamer. Beide kamers aan de achterzijde hebben toegang tot het balkon.

Zolder:


deze verdieping is in 2013 gerealiseerd. Centrale overloop met toegang tot het ruime balkon (ca. 215 x 610) aan de voorzijde. Tweede moderne badkamer (ca. 295 x 210) voorzien van een douche, derde toilet en wastafel. Tevens is hier de opstelling van de warmtepomp. Slaapkamer IV (ca. 510 x 395) met een fraai uitzicht door de hoge ligging en de grote ramen.

Tuin:


de achtertuin (ca. 1.200 x 620) ligt op het Zuidoosten en beschikt over een stenen schuur en een achterom. Door de diepte van de tuin is er gedurende de gehele dag altijd een plek in de zon.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1962
Type woning tussenwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Inhoud: 503
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 142


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld