Bladeren door woningen

RotterdamDonizettilaan 16

Hillegersberg3055 SH

Verkocht onder voorbehoud

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Omschrijving

Donizettilaan 16 te Rotterdam - Hillegersberg

Rustig gelegen speels ingedeelde hoekwoning met garage en royale achtertuin op het Noordwesten. De woning is gelegen op een perceel van 277 m2 eigen grond. Aan het einde van de straat begint het Lage Bergse Bos. Op loopafstand zijn daarnaast diverse (basis)scholen en de winkels aan het van Beethovenplein.

De woning is gebouwd met twee verdiepingen en een plat dak. Soortgelijke woningen in de omgeving hebben de woning vergroot middels een dakopbouw. Ook is de woning eenvoudig en vergunningsvrij uit te bouwen.

Begane grond:


entree, toilet met fontein. Toegang tot de kelder. Gezellige zitkamer (ca. 475 x 400) aan de voorzijde met doorloop naar de eetkamer (ca. 345 x 300). Toegang tot de achtertuin middels schuifpui. Open keuken (ca. 300 x 200) met diverse inbouwapparatuur in hoekopstelling.

Kelder:
veel bergruimte, tevens de opstelplaats van de cv-ketel, de wasmachine en droger.

1e verdieping:


overloop met daglicht (dakkoepel). Slaapkamer I (ca. 370 x 365) aan de voorzijde met toegang tot klein balkon. Slaapkamer II aan achterzijde (ca. 370 x 300 en 570 x 220). Deze kamer is te splitsen in twee slaapkamers. Vergrote badkamer (ca. 300 x 210) met hoekbad, separate douche, dubbele wastafel. In de oorspronkelijke badkamer bevindt zich het 2e toilet. Deze ruimte is zeer geschikt voor een washok.

Tuin:


de achtertuin (ca. 1.220 x 915) is gelegen op het Noordwesten. Door de naastgelegen garage is de achtertuin extra breed en voldoende diep om de woning eventueel aan de achterzijde uit te bouwen.
De voortuin (ca. 915 x 580) is gelegen op het Zuidoosten en beschikt over een eigen oprit.

Garage:


direct naast de woning is de aangebouwde stenen garage (ca. 520 x 300) gelegen.

Bijzonderheden:


- het dak is in 2016 vervangen;
- het buitenschilderwerk is in 2015 uitgevoerd;
- voorzien van kruipruimte-isolatie, dakisolatie en geheel dubbel glas;
- gelegen op 277 m2 eigen grond;
- verwarming en warm water middels cv-combiketel (Remeha 2016).

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1959
Type woning hoekwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Inhoud: 425
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 114


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld