Bladeren door woningen

RotterdamWilgenplaslaan 258

Schiebroek3052 SM

Verkocht onder voorbehoud

Vraagprijs € 140.000 k.k.

Omschrijving

Wilgenplaslaan 258 te Rotterdam - Schiebroek

In complex ‘De Hildegaerde' gelegen een 2- (voorheen 3) kamer appartement op de 6e verdieping. Het pand is gelegen aan de rand van Schiebroek nabij de winkels aan de Kleiweg en de Peppelweg. Uitvalswegen, scholen, openbaar vervoer, park en winkels zijn in de directe omgeving. Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Tramlijn 25 heeft een halte direct voor de deur. Ruime berging in de onderbouw met mogelijkheid van bijvoorbeeld stalling motor. Het complex wordt in fases gerenoveerd/gemoderniseerd. Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage thans € 250,- per maand, inclusief een voorschot stookkosten van € 90,-. De algemene entree is afgesloten en alleen toegankelijk middels de intercominstallatie. In het gebouw zijn liften en een huismeester aanwezig. Het complex beschikt over twee (privé) parkeerterreinen.

Begane grond:


centrale hal met trappenhuis en lift.

6e verdieping:
eigen entree, hal met vaste kast, gang met toegang tot alle vertrekken, toilet, eenvoudige dichte keuken (ca. 355 x 170) met wandopstelling en een vaste kast die ook vanaf de woonkamer toegankelijk is waardoor een doorgang van keuken naar woonkamer (half open keuken) zeer eenvoudig gerealiseerd kan worden. Royale woonkamer (ca. 725 x 470/265 - voorheen 2 kamers, de schuifdeuren zijn nog aanwezig in de berging) met vaste kasten en toegang tot het balkon (ca. 255 x 155), ligging West. Slaapkamer (ca. 465 x 270) met vaste kast en toegang naar de badkamer (ca. 225 x 155) met ligbad en wastafel en mogelijkheid tot het plaatsen van de wasmachine.

Het gehele appartement dient gemoderniseerd te worden.

Bijzonderheden:


- woonoppervlakte ca. 62 m2;
- volledig dubbel glas met kunststof kozijnen aan woonkamer zijde;
- verwarming middels blokverwarming en warm water via elektrische boiler (huur);
- berging op de begane grond;
- parkeerterrein voor ingang complex;
- huismeester en lift aanwezig.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Schiebroek

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1966
Service kosten
Aanvaarding in overleg
Soort woning: galerijflat
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Inhoud: 205
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 62
woonlaag 6
   


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld