Bladeren door woningen

RotterdamPlutostraat 2

Hillegersberg3054 TT

Verkocht onder voorbehoud

Vraagprijs € 195.000 k.k.

Omschrijving

Plutostraat 2 te Rotterdam - 110 Morgen

Een 4- (voorheen 5) kamer eengezinswoning gelegen op eigen grond in de groene en rustige woonwijk 110-Morgen, gelegen tussen Hillegersberg en Schiebroek. De winkels van de Bergse Dorpsstraat zijn op loopafstand, net als het openbaar vervoer (tram en bus) naar het centrum. Ook diverse scholen en sportverenigingen zijn nabij. Er is volop gratis parkeergelegenheid. De woning is in een redelijke staat van onderhoud. De woning is voorzien van kunststof kozijnen, dubbel glas, cv-gasinstallatie en plat dak. De indeling van de woning is gewijzigd: het toilet is verplaatst naar de hal en enkele muren zijn verwijderd, waardoor er een open keuken en een woonruimte gecreëerd is.

Er is een Vereniging van Eigenaren actief voor het onderhoud van de daken en muren met een jaarlijkse bijdrage van thans ca. € 400,-. Alle muren zijn aan de buitenzijde geïsoleerd.

Begane grond:


entree, hal, toilet, meterkast, bijkeuken (ca. 230 x 175) met opstelplaats cv-ketel en mechanische afzuiginstallatie.
Vergrote woonkamer (ca. 500/350 x 490) met dubbele deuren naar de tuin. Open keuken (ca. 420 x 310/190) voorzien van eenvoudige wandopstelling.

1e verdieping:


overloop, slaapkamer I en II aan de voorzijde (ca. 305 x 245 en 280 x 245), eenvoudige badkamer (ca. 165 x 105) voorzien van douche en wastafel, slaapkamer III (voorheen 2 slaapkamers) aan de achterzijde (ca. 495 x 350). Mogelijkheid tot een opbouw.

Tuin:


de woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De achtertuin (ca. 1.000 x 500) is op het Zuiden gelegen en heeft een grote houten schuur (ca. 475 x 225) met een deur naar het achterpad.

Bijzonderheden:


- woonoppervlakte ca. 84 m2;
- er is een Vereniging van Eigenaren actief voor het onderhoud van de daken en muren, jaarlijkse bijdrage ca. € 400,-.
- overdracht via vast notariskantoor;
- kadastrale inmeting dient nog plaats te vinden. Kosten hiervan zijn voor rekening koper;
- feitelijk niet-bewoond clausule van toepassing;
- ouderdomsclausule van toepassing;
- zelfbewoningsplicht.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1958
Type woning tussenwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Inhoud: 252
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 84


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld