Bladeren door woningen

RotterdamWilgenlei 81

Schiebroek3052 CC

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Omschrijving

Wilgenlei 81 te Rotterdam - Schiebroek

Fraaie hoekwoning met garage gelegen aan een charmante singel. Door deze ligging geniet de woning aan de voorzijde van een vrij uitzicht. De gehele woning is door de huidige eigenaren goed en modern onderhouden en beschikt hierdoor over een hedendaagse inrichting met onder andere een moderne keuken en sanitair. Tevens is de woning goed geïsoleerd met onder overal dubbel glas.

De woning is centraal in Schiebroek gelegen. De winkels aan de Peppelweg, diverse (basis)scholen alsmede de Randstadrailstations van Melanchtonweg en Meijersplein liggen op loop-/fietsafstand. In de straat - alsmede op eigen terrein - is voldoende parkeergelegenheid. Het centrum van Rotterdam is met de fiets binnen ca. 15 minuten bereikbaar. Aan de nabij gelegen Ringdijk bevinden zich de kinderboerderij De Wilgenhof en het Plaswijckpark. Tot slot zijn diverse sportverenigingen zoals hockey, voetbal en tennis allemaal op fietsafstand gelegen.

Door de ligging van de garage direct naast de woning bestaat de mogelijkheid om de garage geheel of gedeeltelijk toe te voegen aan de woonkamer. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de woning aan de achterzijde op de begane grond, vergunningsvrij, vier meter uit te bouwen.

Begane grond:


entree, centrale hal met trapkast en modern toilet. Zonnige woonkamer (ca. 800 x 360) met een erker aan de voorzijde en vrij uitzicht over de singel. Half open moderne keuken (ca. 300 x 190) aan de achterzijde in L-opstelling. De keuken is voorzien van oven, vaatwasser, koelkast, 5-pitsgasfornuis en een hardstenen blad. In de hal en woonkamer ligt een karakteristieke parketvloer.

1e verdieping:


centrale overloop. Moderne badkamer (ca. 170 x 175) aan de voorzijde met tweede toilet, douche en dubbele wastafel. Slaapkamer I (ca. 285 x 365) aan de voorzijde met vrij uitzicht over de singel. Slaapkamer II (ca. 305 x 190) aan de achterzijde met vaste kast. Slaapkamer III (ca. 450 x 365) aan de achterzijde met schuifkastenwand en balkon. Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

Zolder:


centrale overloop met opstelling wasmachine, droger en cv-combiketel. Slaapkamer IV (ca. 320 x 365) aan de achterzijde en slaapkamer V (ca. 230x295) aan de voorzijde. Beide kamers zijn voorzien van een dakkapel.

Tuin:


de royale achtertuin (ca. 1.080 x 900) is gelegen op het Noorden maar door het royale formaat en de lage bebouwing is gedurende het gehele jaar een plek in de zon te vinden.

Garage:


binnen de stenen garage is nog een extra berging (ca. 100 x 290). De garage (ca. 495 x 290) biedt praktische extra stallingsruimte voor auto, motor, fietsen en overige goederen.


Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Schiebroek

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1954
Type woning hoekwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Inhoud: 418
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 120


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld