Bladeren door woningen

RotterdamCassandrastraat 54

Hillegersberg3054 TE

Verkocht onder voorbehoud

Vraagprijs € 230.000 k.k.

Omschrijving

Cassandrastraat 54 te Rotterdam - Hillegersberg

Goed onderhouden en compleet verbouwde eengezinswoning met ATELIERruimte in de tuin, verdeeld over twee verdiepingen gelegen op eigen grond in de groene en rustige woonwijk 110-Morgen, gelegen tussen Hillegersberg en Schiebroek. De winkels van de Bergse Dorpsstraat zijn op loopafstand, net als het openbaar vervoer (tram en bus) naar het centrum. Ook diverse scholen en sportverenigingen zijn nabij.

Er is een Vereniging van Eigenaren actief voor het onderhoud van de daken en muren met een jaarlijkse bijdrage van thans ca. € 400,-. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Alle muren zijn aan de buitenzijde geïsoleerd.

De woning is in 2013 geheel gerenoveerd. De indeling is veranderd, de badkamer en het toilet zijn verplaatst en vervangen, de keuken is vernieuwd, de woning is voorzien van vloerverwarming, alle elektra is aangepast, er is een nieuwe cv-ketel geplaatst etc. Tevens is er een atelier gebouwd in de achtertuin.

Begane grond:


entree, hal, toilet met fontein, garderobekast met opstelplaats cv-ketel. Moderne meterkast.
Vergrote woonkamer (ca. 850 x 495/280) met allesbrander en dubbele deuren naar de tuin. Open moderne keuken (ca. 380 x 190) voorzien van inbouwapparatuur.

1e verdieping:


overloop met bergkast. Moderne badkamer (ca. 310 x 185) met 2e toilet, wastafel, douche en opstelplaats wasmachine en droger.
Drie slaapkamers (ca. 310 x 290, 345 x 290 en 345 x 190).
Mogelijkheid tot een opbouw!

Tuin:


de woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De achtertuin is op het Zuiden gelegen. Ook beschikt de achtertuin over een ruim atelier. Dit atelier (ca. 465 x 490/265) is geheel geïsoleerd en voorzien van elektra.

Bijzonderheden:


- woonoppervlakte ca. 84 m2;
- gelegen op 125 m2 eigen grond;
- de gehele woning is voorzien van vloerverwarming;
- de woning is voorzien van zonnepanelen;
- er is een Vereniging van Eigenaren actief voor het onderhoud van de daken en muren, jaarlijkse bijdrage ca. € 400,-.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1956
Type woning tussenwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Inhoud: 273
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 84


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld