Bladeren door woningen

RotterdamWillem Pijperlaan 12

Hillegersberg3055 WN

Vraagprijs € 585.000 k.k.

Omschrijving

Willem Pijperlaan 12 te Rotterdam - Hillegersberg

Direct tegenover het Lage Bergse Bos gelegen royale eengezinswoning met 6 (!) slaapkamers, 2 badkamers en een achtertuin gelegen op het zonnige Zuiden. De woning is door de huidige eigenaren zeer goed onderhouden en gemoderniseerd en verkeert hierdoor in een algehele goede en hedendaagse staat van onderhoud en inrichting.

De woning is zowel aan de voor- als achterzijde vrij gelegen en geniet hierdoor op alle verdiepingen aan beide zijden van het huis over een vrij en groen uitzicht.

De straat is zeer rustig met alleen bestemmingsverkeer en hierdoor zeer kindvriendelijk. Ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Op loopafstand zijn diverse basis- en middelbare scholen alsmede de Internationale School. De winkels aan het Van Beethovenplein en de Bergse Dorpsstraat zijn eveneens op loop-/fietsafstand. Allerlei soorten sportverenigingen, zoals hockey, voetbal, rugby en honkbal, zijn in de directe nabijheid veilig en snel bereikbaar.

Zowel de woonkamer als de (grote) slaapkamer aan de achterzijde beschikken over een zonnescherm. De gehele woning is voorzien van dubbel glas en de begane grondvloer is middels TonZon geïsoleerd in 2013. Medio 2015 is gehele buitenzijde van de woning professioneel geschilderd.

Begane grond:


entree, vestibule met meterkast, gang met modern toilet en trapkast met de opstelling van de cv-ketel (2009).
Zonnige woonkamer (ca. 880 x 370) door de grote raampartijen aan voor- en achterzijde en de ligging aan de achterzijde op het Zuiden. De achtertuin is vanuit de woonkamer direct toegankelijk middels grote schuifpui. De moderne open keuken (ca. 310 x 210) aan de achterzijde dateert uit 2009 is voorzien van een gaskookplaat, oven, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, magnetron, quooker en vloerverwarming. De tegelvloer in de gang en de keuken zijn zeer recent nieuw gelegd. De keuken is toen ook opnieuw gestuukt.

1e verdieping:


centrale overloop met tweede toilet. Twee slaapkamers aan voorzijde (ca. 370 x 340 en 220 x 240). Moderne badkamer uit 2018 (ca. 155 x 370) met ligbad, separate douche, wastafel en vloerverwarming. Twee slaapkamers aan de achterzijde (ca. 385 x 370 en 220 x 290) met balkon.

Zolder:


overloop met twee royale slaapkamers aan de voor- en achterzijde (ca. 370 x 390 en 310 x 490). Beide slaapkamers zijn voorzien van grote dakkapellen. Beide slaapkamers hebben een opvallende hoogte van ca. 4.70 m. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een bergvliering met daarin de opstelling van een elektrische boiler (2017) voor de badkamer. De tweede moderne badkamer is voorzien van een derde toilet, douche, wastafel en opstelling wasmachine.

Tuin:


de achtertuin is gelegen op het Zuiden en hierdoor de gehele dag goed gelegen op de zon. Door het ontbreken van directe bebouwing aan de achterzijde geniet de tuin van veel privacy en een groen uitzicht. De achtertuin beschikt over een houten schuur en een achterom.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Ons advies: neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1962
Type woning tussenwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Inhoud: 475
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 150


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld