Bladeren door woningen

RotterdamMeeuwenlaan 38

Hillegersberg3055 CM

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Omschrijving

Meeuwenlaan 38 te Rotterdam - Hillegersberg

Fijne eengezinswoning met een verrassende indeling van de begane grond en een prachtige diepe (ruim 17 meter!) achtertuin gelegen op het Zuidwesten. De rustige en kindvriendelijke straat met rondom veel groenvoorzieningen en fraaie tuinen zorgen voor een hele prettige leefomgeving.

De woning is zeer centraal in Hillegersberg gelegen. Op loopafstand zijn diverse (basis)scholen, de winkels aan het Van Beethovenplein, de grote recreatiegebieden van het Lage en Hoge Bergse Bos en de tram- en bushalte van lijn 4 en lijn 35. Daarnaast zijn er diverse sportverenigingen (o.a. voetbalvereniging Hillegersberg en Hockey Club Rotterdam), de winkels rondom de Bergse Dorpsstraat en de Bergse Plassen op loop- en fietsafstand. Het centrum van Rotterdam is op 20 minuten fietsafstand gelegen. In de straat is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Tot slot zijn de diverse uitvalswegen rondom Rotterdam eenvoudig en snel per auto bereikbaar.

Daarnaast biedt de woning nog vele mogelijkheden, waaronder het realiseren van een volledige 2e verdieping, waardoor het woonoppervlakte aanzienlijk vergroot kan worden.

De gehele woning is in een goede en moderne staat van onderhoud. De woning is onder andere geheel voorzien van dubbel glas, een cv-ketel uit 2010 en een nieuwe meterkast uit 2012. Aan de achterzijde zijn beide verdiepingen voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen. De begane grondvloer is in de kruipruimte geïsoleerd.

Begane grond:


vestibule, eetkamer aan de voorzijde (ca. 390 x 370) met open trap naar de verdieping, meterkast en toilet met voorportaal. Gesloten moderne keuken eveneens aan de voorzijde (ca. 300 x 195) in L-opstelling met o.a. een ingebouwde vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en keramische kookplaat. Berging met opstelling van de cv-ketel (Remeha). Over de volle breedte de woonkamer gelegen aan de achterzijde (ca. 360 x 585) met open haard en dubbele deuren naar de achtertuin. Zowel de eet- als woonkamer beschikken over grote raampartijen waardoor beide kamers genieten van zeer veel natuurlijke lichtinval. Door de royale achtertuin en de goede (zon)ligging kan de woonkamer aan de achterzijde eventueel worden uitgebouwd, met behoud van nog steeds een ruim formaat tuin. Vergunningsvrij kan de woonkamer aan de achterzijde met maximaal 4 meter over de volle breedte worden uitgebouwd.

1e verdieping:


centrale overloop met twee ruime vaste kasten. Slaapkamer (ca. 300 x 370) aan de voorzijde met vrij uitzicht en een balkon. Nette badkamer (ca. 290 x 200) aan de voorzijde met ligbad met douchegelegenheid, wasmachineaansluiting, 2e toilet en wastafel. Slaapkamer (ca. 360 x 370) aan de achterzijde met vaste kast. Derde slaapkamer (ca. 360 x 200) aan de achterzijde eveneens met balkon. Thans zijn beide slaapkamers aan de achterzijde doorgebroken tot één werkkamer. De mogelijkheid bestaat om op de woning nog een tweede verdieping te realiseren. Diverse naburige woningen hebben deze extra verdieping reeds gerealiseerd en hiermee wordt de woonoppervlakte vergroot met ca. 45 m2. Op dit moment beschikt de woning nog over een vliering.

Tuin:


de ruime achtertuin (ca. 1.700 x 600) ligt op het Zuidwesten en is voorzien van een houten berging met betonnen fundering.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1958
Type woning tussenwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Inhoud: 313
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 98


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld