Bladeren door woningen

RotterdamLisbloemstraat 25 a

3051 TN

Vraagprijs € 269.500 k.k.

Omschrijving

Lisbloemstraat 25a te Rotterdam - Kleiwegkwartier

Fraaie benedenwoning met een compleet nieuw souterrain onder de gehele woning. Het souterrain heeft een hoogte van 2.40 m en beschikt over drie slaapkamers en een berging met ruim voldoende natuurlijke lichtinval.

De woning ligt in de nabijheid van winkelstraat de Kleiweg met o.a. een Albert Heijn en station Noord met haltes van tram, bus en trein. Daarnaast is het centrum van Rotterdam op nog geen 10 minuten fietsafstand, de snelweg is eenvoudig en snel met de auto bereikbaar.

De gehele woning is in een moderne staat van onderhoud en inrichting. De slaapkamers en badkamer zijn voorzien van HR++ glas. In 2017 is een nieuwe meterkast, inclusief nieuwe aarding, geplaatst. De badkamer dateert uit 2016.
In 2013 is de fundering van deze woning duurzaam vernieuwd.

In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Souterrain:


centrale overloop. Inpandige berging (ca. 240 x 165) aan de voorzijde. Slaapkamer I (ca. 240 x 300) aan de voorzijde. Slaapkamer II (ca. 460 x 310) aan de achterzijde met rechtstreekse toegang tot slaapkamer III (ca. 430 x 175) eveneens aan de achterzijde. Tevens toegankelijk vanuit de centrale overloop. Beide slaapkamers aan de achterzijde genieten van voldoende natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen.

Begane grond:


entree met meterkast en ruim modern toilet. Zeer lichte woonkamer (ca. 820 x 360) met open trap naar het souterrain en balkon. Open keuken (ca. 240 x 180) aan de achterzijde in L-opstelling met o.a. een oven, gaskookplaat, koelkast en vriezer. Separate opstelling van wasmachine en cv-ketel.

2e verdieping:


centrale overloop. Moderne badkamer (ca. 210 x 185) aan de voorzijde met ligbad met douchegelegenheid, wastafel, mechanische ventilatie en tweede toilet. Slaapkamer IV (ca. 375 x 325) aan de voorzijde met diverse royale vaste kasten.

Tuin:


vanaf het balkon bij de woonkamer is er via een trap toegang tot de achtertuin (ca. 900 x 500), ligging Oost.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1923
Service kosten
Aanvaarding in overleg
Soort woning: benedenwoning
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Inhoud: 366
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 110
woonlaag 1
   


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld