Bladeren door woningen

RotterdamZomerdoorn 20

Ommoord3068 MZ

Vraagprijs € 250.000 k.k.

Omschrijving

Zomerdoorn 20 te Rotterdam - Ommoord

Compleet modern verbouwde hoekwoning met vier slaapkamers en een royale en achtertuin op het Oosten. De gehele woning is in een zeer nette en goed onderhouden staat van inrichting, geheel voorzien van dubbel glas, alarminstallatie en een vernieuwde meterkast.

Dit gedeelte van de Zomerdoorn is autovrij en daarmee zeer kindvriendelijk en vrij gelegen met veel privacy.

De Doornenbuurt is centraal gelegen in Ommoord. Direct naast de woning is de basisschool Albert Plesman gelegen. In de wijk zijn op fietsafstand nog diverse andere basis- en middelbare scholen gelegen. Zowel winkelcentrum de Binnenhof als het Alexandrium zijn zeer nabij. Bij het grote winkelcentrum Alexandrium is tevens NS-station Oost gevestigd met alle aansluitingen op bus en metro. De recreatiegebieden van de Rottemeren, de Rotte, het Lage Bergse Bos en de Zevenhuizerplas zijn op fietsafstand gelegen.

De woning is gelegen op erfpachtgrond. De canonverplichting voor deze erfpachtgrond is afgekocht tot 2090.

Begane grond:


entree, centrale hal met toilet, meterkast en vaste kast met de opstelling van wasmachine en droger. Ruime eetkamer (ca. 300 x 465) aan de voorzijde welke de verbinding vormt tussen de woonkamer en de half open keuken. Vanuit deze eetkamer is direct toegang middels dubbele tuindeuren naar de voortuin. Half open moderne keuken (ca. 585 x 225) voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koffiemachine, oven, vaatwasser, vriezer, koelkast en een inductiekookplaat. Nagenoeg alle apparatuur is van Siemens. Daarnaast beschikt de keuken over een Quooker en close-in boiler. De woonkamer (ca. 585 x 465) is voorzien van een fraaie en trendy open stalen trap met bijpassende glazen wand. Met uitzondering van de keuken en badkamer is de gehele begane grond voorzien van een fraaie houten vloer. De puien aan de voorzijde - inclusief de voordeur - zijn geheel vernieuwd.

1e verdieping:


centrale overloop met diverse vaste kasten met o.a. de opstelling van de cv-ketel (lease). Ruime slaapkamer (ca. 280 x 470) aan de voorzijde. Moderne badkamer (ca. 270 x 160) met inloopdouche, dubbele wastafel en 2e toilet. De badkamer is voorzien van een dakkoepel voor extra natuurlijke lichtinval. Drie slaapkamers aan de achterzijde (ca. 305 x 280, 305 x 180 en 435 x 230).

Tuin:


de achtertuin is gelegen op het Oosten en heeft een vrij uitzicht. Daarnaast beschikt de achtertuin over een achterom en een eenvoudige houten schuur. De tuin is zowel vanuit de woonkamer als keuken toegankelijk.
De voortuin ligt op het Westen en is thans gezamenlijk met de buren ingericht. Voordat de overdracht van de woning gaat plaatsvinden wordt er een nieuwe schutting geplaatst. Aan de zijkant van de woning is over de volle lengte van de woning (ca. 740 x 140) een houten berging, welke zowel vanuit de voor- als achterzijde toegankelijk is.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Ommoord

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1973
Type woning hoekwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Inhoud: 390
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 108


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld