Bladeren door woningen

RotterdamAndre Gideplaats 187

Ommoord3069 EG

Vraagprijs € 175.000 k.k.

Omschrijving

Andre Gideplaats 187 te Rotterdam - Ommoord

Compleet gemoderniseerde en zeer lichte woning gelegen op de 8e verdieping met twee slaapkamers, vergrote badkamer en royale living. Het appartement heeft een woning breed balkon gelegen op het Zuiden. Het balkon biedt zeer veel privacy en heeft bovendien een leuk uitzicht op de groenvoorziening, welke behorende is bij het complex.
Gunstig gelegen ten opzichte van winkelcentrum de Hesseplaats, recreatiegebied Rottemeren en Zevenhuizerplas, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer (bus, trein en metro). Ommoord is een rustige en prettig groene wijk buiten het drukke stadscentrum van Rotterdam, met goede metroverbinding naar de stad.

Centrale entree met brievenbussen, liften en bergingen.

8e verdieping:
entree, gang met meterkast, moderne keuken (ca. 365 x 180) met inbouwapparatuur. Royale hal met berging. Vergrote woonkamer (voorheen twee kamers, ca. 780 x 550) met deur naar balkon. Het ruime balkon is op het Zuiden gelegen. Twee slaapkamers aan de voorzijde ( ca. 410 x 270 en 310 x 190). De ouderslaapkamer is voorzien van vaste kasten. Separaat toilet met fontein. Moderne vergrote badkamer met ligbad, douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:


- GELEGEN OP EIGEN GROND (als één van de weinigen);
- actieve Vereniging van Eigenaren, maandelijkse bijdrage € 138,18 exclusief voorschot stookkosten, thans € 75,- per maand;
- de woning is in 2012 compleet gemoderniseerd, o.a. de keuken, sanitair, vloeren, wandafwerking e.d. zijn nieuw;
- verwarming en warm water middels blokverwarming.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Ommoord

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1971
Service kosten
Aanvaarding in overleg
Soort woning: galerijflat
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Inhoud: 276
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 85
woonlaag 8
   


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld