Bladeren door woningen

RotterdamGaspeldoorn 29

Ommoord3068 MJ

Vraagprijs € 235.000 k.k.

Omschrijving

Gaspeldoorn 29 te Rotterdam - Ommoord

Keurig onderhouden woning met vergrote begane grond en zonnige achtertuin op het Oosten. De woning is aan de voorzijde uitgebouwd waarmee een extra werk-/slaapkamer op de begane grond is gecreƫerd. De gehele woning is in een zeer nette en goed onderhouden staat van inrichting, voorzien van dubbel glas en hard houten kozijnen.
De Doornenbuurt is centraal gelegen in Ommoord. Scholen, winkelcentra en trein-/bus- en metrostation zijn op korte afstand bereikbaar. Op fietsafstand van de Rotte, recreatiegebied de Rottemeren en het Lage Bergse Bos.
De woning is gelegen op erfpachtgrond. De canonverplichting voor deze erfpachtgrond is afgekocht tot 2088.

Begane grond:


zeer ruime uitgebouwde entree/hal met meterkast en toilet. Slaap-/werk-/speelkamer (ca. 400 x 300) aan de voorzijde met vaste kast en schuifpui naar de (voor)tuin. Open keuken (ca. 275 x 250) aan de voorzijde in L-opstelling voorzien van een koelkast, vriezer, oven, vaatwasser en inductiekookplaat. Royale woonkamer (ca. 890 x 465) met parketvloer en open trap. De woonkamer is vergroot door de samenvoeging van de voormalige slaapkamer aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer is toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:


centrale overloop met kast met cv-opstelling en wasmachineaansluiting, tweede vaste kast met drogeraansluiting. Slaapkamer (ca. 300 x 465) aan de voorzijde met vaste kasten. Vergrote moderne badkamer (ca. 220 x 180) met ligbad, wastafel en 2e toilet. Slaapkamer (voorheen twee kamers) aan de achterzijde (ca. 280 x 470) met vaste kast.

Tuin:


de achtertuin (1.300 x 700) is gelegen op het Oosten. Daarnaast beschikt de achtertuin over een achterom en houten schuur. De achtertuin is aan de achterzijde zeer vrij gelegen.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Ommoord

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1974
Type woning tussenwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Inhoud: 333
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 110


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld