Bladeren door woningen

RotterdamDiepenbrocklaan 59

Hillegersberg3055 WB

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Omschrijving

Diepenbrocklaan 59 te Rotterdam - Hillegersberg

In de kindvriendelijke Componistenwijk gelegen 5-kamer woning met AANGEBOUWDE GARAGE en brede zonnige achtertuin op het Westen. De woning ligt aan een groen, gezellig en kindvriendelijk pleintje. Vanuit de woonkamer is er een fraai uitzicht. De woning heeft een brede vrijgelegen achtertuin, er zijn geen directe achterburen. Op het pleintje heerst een gemoedelijke sfeer. Regelmatig worden er gezamenlijke activiteiten georganiseerd.
Op loopafstand van het Lage Bergse Bos en nabij diverse winkels, basisscholen, sportverenigingen en openbaar vervoer.

De mogelijkheid bestaat (= vergunningsplichtig) om de woning van een derde bouwlaag te voorzien. Op verschillende gelijkwaardige woningen in de straat is zo’n zolderverdieping gerealiseerd. De gevel en het dak van de woning zijn goed onderhouden. De woning dient te worden gemoderniseerd.

Begane grond:


entree, ruime hal met meterkast. Gang met trapkast en toilet.
Eenvoudige keuken (ca. 325 x 200) met toegang tot de tuin. Woonkamer (ca. 900 x 365) met mogelijkheid tot uitbouw aan achterzijde.

1e verdieping:


overloop met toilet en kast. Ruime slaapkamer (ca. 365 x 325) met wastafel aan de voorzijde. Zij-/slaapkamer (ca. 220 x 200). Ruime slaapkamer (ca. 375 x 365) met diepe kast, gelegen aan de achterzijde. Zij-/slaapkamer (ca. 225 x 200). Eenvoudige badkamer (ca. 200 x 170) met wastafel, douche en boiler, welke eenvoudig uit te breiden is.

Mogelijkheid van dakopbouw.

Garage:


de garage (ca. 600 x 300) is voorzien van een elektrische deur en verwarming en geeft toegang tot de achtertuin.

Tuin:


de achtertuin (ca. 1.200 x 1.000) is gelegen op het Westen en biedt de gehele dag en avond een plek in de zon. De tuin is voorzien van een houten berging en een achterom.

Algemeen:


- woonoppervlakte ca. 105 m2;
- de woning is eenvoudig uit te breiden middels een uitbouw aan de achterzijde, een dakopbouw en het eventueel erbij trekken van de garage;
- gelegen op 245 m2 eigen grond;
- deels dubbele beglazing.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1962
Type woning hoekwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Inhoud: 380
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 105


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld