Bladeren door woningen

RotterdamSchiehavenkade 332

Delfshaven3024 EZ

Verkocht onder voorbehoud

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Omschrijving

Schiehavenkade 332 te Rotterdam - Delfshaven

Wat een uitzicht!!!

Vanuit dit appartement is het rondom genieten van een prachtig uitzicht: 's avonds genieten van de verlichte Skyline van Rotterdam en overdag varen de gehele dag boten over de Maas voorbij. Dit uitzicht verveelt nooit! Door de hoekligging van de woning met rondom grote raampartijen geniet de woning naast dit fascinerende uitzicht eveneens van heel veel natuurlijke lichtinval.

Het appartement is gelegen in de Schiecentrale. Het complex is deels gebouwd in een oude elektriciteitscentrale met een kenmerkende eigenzinnige uitstraling en hierdoor ook aangewezen als Rijksmonument. Dit appartement is gelegen op de 10e verdieping van de Hoge Schijf. Het appartement is volledige voorzien van alle moderne gemakken zoals vloerverwarming, koeling en fraaie harmonicapuien die geheel kunnen worden geopend.

Op de begane grond is de lobby met huismeester en het gemeenschappelijke binnenterrein. Ook beschikt het complex over een riant dakterras op de 4e verdieping met o.a. een buitenkeuken voor gezamenlijk gebruik. Tevens bestaat de mogelijkheid om in de ondergelegen parkeergarage een parkeerplaats te huren. Het gebouw beschikt over een gezamenlijke afgesloten fietsenstalling.

De Schiecentrale ligt in het LLoydkwartier, met Hotel Stroom, een Albert Heijn (direct toegankelijk vanuit het complex), een moderne sportaccommodatie met zwembad, naschoolse opvang, een medisch centrum, diverse restaurants - FG Bistro en eetcafe Verhip - en het onafhankelijk toneel allemaal om de hoek! Het stadscentrum is eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer, de fiets of zelfs watertaxi. Ook de snelwegen rondom Rotterdam zijn snel te bereiken.

Het complex beschikt over een actieve Vereniging van Eigenaren. De bijdrage bedraagt € 212,- per maand. Het appartement is gelegen op eigen grond.

Begane grond:


afgesloten entree met liften en op doordeweekse dagen is er een huismeester aanwezig. Het appartement is voorzien van een video-intercom.

10e verdieping:
ruime entree met garderobe. Slaapkamer I (ca. 290 x 435) aan de voorzijde. Lange gang met meterkast, toilet en toegang tot de badkamer. De moderne badkamer (ca. 310 x 140) is voorzien van inloopdouche en wastafel. Slaapkamer II (ca. 350 x 545) naast de woonkamer. De woonkamer en eetkamer vormen in L-vorm één fraai geheel van totaal ca. 45 m2. De riante keuken is onder ander voorzien van een inductiekookplaat, oven, stoomoven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Naast de keuken aan de achterzijde is de berging/bijkeuken met o.a. de wasmachineaansluiting.
Aan de voorzijde direct bij de voordeur ‘hangt’ de berging (polyester) aan de gevel voor nuttige extra bergruimte.

Door de hoekligging beschikt het appartement rondom over grote raampartijen en geniet daardoor ook van een vrij uitzicht en veel privacy. Het gehele appartement is voorzien van een prachtige gietvloer met vloerverwarming en koeling via stadsverwarming. Alle raampartijen en harmonicapuien zijn voorzien van dubbel warmte werend en isolerend glas.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Delfshaven

Kenmerken

   
Bouwjaar: 2008
Service kosten
Aanvaarding in overleg
Soort woning: galerijflat
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Inhoud: 343
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 110
woonlaag 10
   


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld