Bladeren door woningen

RotterdamZus Braunstraat 14

(Nieuw) Terbregge3056 AB

Vraagprijs € 415.000 k.k.

Omschrijving

Zus Braunstraat 14 te Rotterdam - Nieuw Terbregge

Goed onderhouden en ruime 5/6-kamer woning met inpandige garage en een royale tuin aan een binnenwater aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevindt zich een gemeenschappelijk wandeldek. De woning is gelegen in de wijk Nieuw Terbregge, een groene en waterrijke buurt in het stadsdeel Hillegersberg. De woning is gebouwd volgens het principe van “duurzaam bouwen”: de belasting van het milieu is zo klein mogelijk gehouden, wat onder andere is terug te zien in de gekozen bouwmaterialen. De woning is voorzien van dubbel glas, stadsverwarming, zonnecollectoren voor de warm waterboiler en heeft energielabel A.

De ligging van deze woning is rustig. De wijk Nieuw Terbregge is ruim en groen van opzet. De dagelijkse boodschappen zijn te halen bij de nabij gelegen supermarkten in het Molenlaankwartier, Binnenhof of bij de lokale winkeliers in de Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg. De woning grenst direct aan de rivier De Rotte welke vervolgens overgaat in het recreatiegebied van het Lage Bergse Bos. Daarnaast is het centrum van Rotterdam ook snel en eenvoudig. Buslijn 35 heeft middenin de wijk een halte. Deze buslijn rijdt vervolgens door naar het NS-station Alexander. Per auto is de randweg rondom Rotterdam direct toegankelijk.

De woning is gelegen op erfpachtgrond, waarbij de canon reeds tot 30 november 2048 is afgekocht. Parkeren kan zowel in de garage alsmede onder het gemeenschappelijk wandeldek, welke als centraal "plein" tussen alle woningen is gesitueerd. Er is een actieve Vereniging van Eigenaren, de bijdrage hiervoor bedraagt € 75,- per maand. Deze VVE zorgt onder andere voor het onderhoud van het wandeldek.

Begane grond:


entree, hal met toilet en toegang tot de inpandige garage (ca. 570 x 290). In deze garage bevindt zich de meterkast met moderne groepenkast, de stadsverwarming unit en de aansluiting wasmachine/droger. De mogelijkheid bestaat om aan de achterzijde van de garage de kelderruimte uit te graven. Hierdoor ontstaat een extra ruimte van ca. 25 m2 met een hoogte ca. 2 m welke ideaal is te gebruiken als extra opslagruimte, speelkamer of kantoor-/werkkamer.
Vanuit de entree loopt een trap naar de woonkamer. Bij de trap is een alarmsysteem geïnstalleerd (Proper), thans niet aangesloten/in gebruik.

Beletage:
woonkamer (ca. 660 x 515) met een verrassende hoogte en schuifpui naar de achtertuin. In de woonkamer ligt een hardstenen vloer met vloerverwarming. Middels een korte trap toegang tot de woonkeuken aan de voorzijde. De ruime en moderne keuken (ca. 580 x 515) in L-opstelling is voorzien van diverse apparatuur.
Middels een aluminium schuifpui en een 2e voordeur is er directe toegang tot het wandeldek aan de voorzijde. Dit wandeldek is een ideale speelplek voor kinderen. De auto’s zijn hieronder veilig en uit het zicht geparkeerd.

2e verdieping:


ruime overloop, toegang tot twee ruime slaapkamers en badkamer. Slaapkamer I (ca. 240 x 515) aan de voorzijde, slaapkamer II (ca. 300 x 515) aan de achterzijde met toegang tot het zonneterras. Nette badkamer (ca. 230 x 275) met 2e toilet, dubbele wastafel, ligbad en separate douche.

Zolder:


vaste trap naar de bovenverdieping. De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers en de 2e badkamer. Slaapkamer III (ca. 300 x 500) aan de achterzijde gelegen met klein raam, lager plafond en een vaste kast. Slaapkamer IV (ca. 240 x 515) aan de voorzijde gelegen met speelse hoogte. 2e badkamer (ca. 230 x 240) met 3e toilet, douche, wasbak en opstelling voor de wasmachine/droger.

Tuin:


Zonnige achtertuin (1.000 x 520) vanuit de woonkamer direct toegankelijk, ligging Oost. Terras aan de woonkamerzijde en aan de waterzijde.

Oplevering: in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
(Nieuw) Terbregge

Kenmerken

   
Bouwjaar: 2000
Type woning tussenwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Inhoud: 530
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 153


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld