Bladeren door woningen

RotterdamBrucknerlaan 21

Hillegersberg3055 SC

Vraagprijs € 585.000 k.k.

Omschrijving

Brucknerlaan 21 te Rotterdam - Hillegersberg

In rustig straatje gelegen royale HOEKwoning met omgebouwde garage en brede tuin op het Noordwesten. De woning is optimaal vergroot, de voormalig garage is omgebouwd (1998) tot keuken, atelier en entresol en verder uitgebouwd aan de achterzijde, er is een dakopbouw geplaatst op de garage en de woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd. Tevens zijn er grote dakkapellen geplaatst.

Aan het einde van de straat begint het Lage Bergse Bos. De gezellige Bergse Dorpsstraat, het Van Beethovenplein, diverse scholen en openbaar vervoer zijn tevens nabij.

Begane grond:


entree met gang, modern vergroot toilet met fontein, toegang tot kelder. Vanuit de hal is er toegang tot de leefkeuken (in de voormalige garage). De keuken is voorzien van diverse apparatuur en biedt ruimte voor een tafel. Doorloop naar atelier. Thans is deze ruimte in gebruik als een atelier, maar is voor diverse doeleinden geschikt. Er bevindt zich ook een warm- en koud wateraansluiting. Trap naar de entresol. Zeer veel lichtinval.
Uitgebouwde L-vormige woonkamer met schuifpui naar de tuin. Vanuit het atelier is er ook een schuifpui naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een open haard.

Kelder:
op stahoogte, veel bergruimte, opstelplaats wasmachine en meterkast.

1e verdieping:


overloop met toilet, slaapkamer aan de voorzijde met doorgebroken zijkamer voorzien van vaste kasten. Toegang tot balkon aan de voorzijde. 2e grote slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot balkon, badkamer met douche en wastafel. Het is mogelijk om het balkon aan de achterzijde bij de woning te betrekken.

2e verdieping:


overloop, 2e badkamer voorzien van douche, wastafel en opstelplaats cv-ketel.
Royale kamer met 2 grote dakkapellen, eventueel te splitsen in twee slaapkamers. Raampartijen over gehele breedte voor- en achterzijde.

Tuin:


de brede achtertuin (ca. 1.300 x 800) is in 2015 aangelegd. De achtertuin ligt op het Noordwesten en biedt de gehele dag en avond een plekje in de zon. In de voortuin is er de ochtendzon. De voortuin is een aantal jaar geleden ook opgehoogd.

Bijzonderheden:


- gelegen op een perceel van 284 m2 eigen grond;
- warm water en verwarming middels cv-combiketel (Bosch 2011). Tevens zijn er een aantal nieuwe radiatoren geplaatst. Close-in boiler voor de keuken;
- gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. Dakisolatie;
- buitenschilderwerk is grotendeels in 2015 uitgevoerd;
- de gehele woning is voorzien van op maat gemaakte kasten.

Oplevering: in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1962
Type woning hoekwoning
Aanvaarding in overleg
Soort woning: eengezinswoning
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Inhoud: 604
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 176


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld