Bladeren door woningen

RotterdamAleyda van Raephorstlaan 135

Hillegersberg3054 CR

Vraagprijs € 275.000 k.k.

Omschrijving

Aleyda van Raephorstlaan 135 te Rotterdam - Hillegersberg

Keurig onderhouden 2 (voorheen 3) kamerappartement op de 2e woonlaag met royaal balkon op het Zuiden. Het verzorgde appartementencomplex ‘Van Raephorst’ heeft een prachtige gemeenschappelijke tuin met vijver, meerdere liften en een afgesloten entree. Het appartement is gesitueerd op loopafstand van de dorpskern van Hillegersberg met diverse voorzieningen zoals het winkelgebied, openbaar vervoer, uitvalswegen, recreatiegebied de Bergse Plassen en het Lage Bergse Bos en diverse sportvoorzieningen.
Het appartement heeft een eigen aparte berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats in de centrale afgesloten parkeergarage.
De Vereniging van Eigenaren is actief en het pand is dan ook goed onderhouden. De maandelijkse bijdrage is thans ca. € 279,- per maand.
Het complex is gelegen op erfpacht waarvan de canon is afgekocht tot 2039.

Begane grond:


afgesloten moderne centrale entree met brievenbussen en bellentableau.

2e woonlaag:
bereikbaar via de lift. Entree, gang met ruim toilet, meterkast, kast met opstelling cv-ketel. Royale woonkamer (ca. 700 x 375) welke thans is vergroot met toevoeging van de 2e slaapkamer als eetkamer (ca. 400 x 340) met vaste schuifkastenwand. De woonkamer heeft een grote schuifpui welke toegang geeft tot het terras (ca. 640 x 170). Het zonnige terras - gelegen op het Zuiden - biedt een vrij uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. Nette (gesloten) keuken in L-opstelling (ca. 320 x 270) aan de voorzijde voorzien van een vaatwasser en keramische kookplaat. Bijkeuken (ca. 190 x 130) met opstelling wasmachine. Ruime slaapkamer (ca. 420 x 340) aan de voorzijde. De moderne badkamer (ca. 340 x 180) is voorzien van een 2e toilet, wastafel en inloopdouche.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.
Hillegersberg

Kenmerken

   
Bouwjaar: 1990
Service kosten
Aanvaarding in overleg
Soort woning: portiekflat
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Inhoud: 295
Oppervlakte totaal
Oppervlakte woning: 95
woonlaag 2
   


Informatie aanvraag

Dhr. Mevr.
*
*
*

Contact:

Overige wensen/opmerkingen of vragen:

* = verplicht veld